Cornel Dinu, pe masa de operație. Medicii i-au amânat intervenția din cauza medicamentelor pe care le ia: „Am probleme de coagulare”

Data actualizării: | Data publicării:
Cornel Dinu, captura foto TVR1
Descriere foto: Cornel Dinu, captura foto TVR1

Cornel Dinu urmează să fie operat. Simbolul lui Dinamo are o hernie inghinală cu perforație a intestinului. 

Cornel Dinu ar fi trebuit să fie operat vineri, însă medicii au fost nevoiți să amâne intervenția, din cauza tratamentelor pe care acesta le ia pentru coagularea sângelui. 

 

Simbolul lui Dinamo are o hernie inghinală cu perforație a intestinulu și experimentează dureri groaznice. De asemenea, „medicii i-au depistat și o „gâlmă” cu un diametru de 2.5 centimetri. În urmă cu 10 ani, fostul antrenor al roș-albilor  a fost operat pe cord.


„Voiau să mă opereze încă de ieri, dar am probleme de coagulare, iau anticoagulante și trebuie să fac niște injecții ca să nu fie necazuri la operație.


Operație de rutină, l-am întrebat pe profesorul Miron cât durează și mi-a răspuns «Cât o repriză, Mister, la câte reprize ai jucat tu nici n-o simți»… Ce să fac, asta e… Am fost eu operat pe inimă, am avut sternul tăiat și cusut cu sârmă, trei luni m-a durut în fiecare secundă și am supraviețuit”  a declarat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

 

Operația va avea loc la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel