Cornel Constantiniu, în doliu. Anunțul făcut de soția artistului: “Au murit înaintea lui. Este o minune că el trăiește”

Data publicării:
Cornel Constantiniu, captură Youtube
Descriere foto: Cornel Constantiniu, captură Youtube

Cornel Constantiniu trece prin momente grele, după ce și-a pierdut doi prieteni. Anunțul a fost făcut de soția artistului. 

Cornel Constantiniu este în doliu după ce a pierdut doi prieteni dragi. Artistul a aflat trista veste de la soția sa. Mai exact, buna prietenă de familie, Alina, soția regretatului actor Gioni Dumitriu, a încetat din viață. Interpretul a plâns la fel de mult și după Cristi, un băiat de cartier, care locuia într-o boxă și îl ajuta la diverse activități.

”Suntem foarte supărați. Alina, soția lui Gioni Dumitriu, prietena noastră, a murit la 69 de ani, luna trecută. Cornel este foarte afectat. Și eu la fel. Gioni făcea cuplet cu Jean Constantin și a fost o viață impresarul lui Cornel. Noi i-am cununat pe Gioni și pe soția lui, Alina. Am fost nașii lor la biserică. Nu am putut să merg la înmormântare din cauza căldurii, dar am trimis flori”, a declarat, pentru FANATIK, Domnița Constantiniu.

”Nici nu mi-am dat seama că e grav bolnavă”

”Alina, soția lui Gioni, a venit la noi și a stat jumătate de oră. Cred că a fost acum trei luni. Nici nu mi-am dat seama că e grav bolnavă. A sunat și a spus că urcă până la noi. Ea știa că eu nu prea primesc musafiri din cauza Covid-ului, pentru că încerc să îl protejez pe Cornel.

Era foarte slăbită și a zis că nu stă mult. Dispariția ei l-a afectat mult pe Cornel. Soțul ei, Gioni Dimitriu, a murit în 2003. Era chitarist, impresar și organizator de concerte. A făcut sport cu Țiriac. Tatăl lui a fost în trecut directorul Băncii Naționale, era grec la origine”, susține Domnița Constantiniu, soția lui Cornel Constantiniu.

”Mă mai ajuta să îl duc pe Cornel la doctor cu căruciorul”

”A murit și băiatul de cartier, Cristi. Avea 42 de ani. Om de suflet. Locuia într-o boxă cu cățelul. Mă mai ajuta să îl duc pe Cornel la doctor cu căruciorul. A murit de cancer săracul. Caz social, s-a ocupat primăria. Era de ani de zile pe străzi, dar era un om foarte corect.

A fost și la lansarea lui Cornel în 2018. M-a ajutat extraordinar de mult”, ne-a spus Domnița Constantiniu, soția interpretului Cornel Constantiniu.

”Este o minune că mai trăiește. La 50 de ani Cornel a făcut o formă galopantă de Parkinson”

Domnița Constantiniu a vorbit și despre problemele de sănătate ale soțului său.

În anul 1993, Cornel Constantiniu a suferit 8 intervenții chirurgicale, însă starea sa de sănătate s-a agravat de-a lungul timpului. Acesta se mișcă cu greu, iar deplasarea este aproape imposibilă.

Din nefericire, starea de sănătate a artistului s-a agravat, iar acesta a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde medicii i-au înlocuit neurostimulatorul din piept. Se pare că aparatul nu mai funcționa optim.

”Cornel a avut la viața lui nu mai puțin de 9 operații. Cea mai grea a fost cea de la Viena, efectuată pe creier de marele profesor neurochirurg Francois Alesch. Celelalte 8 au fost pentru schimbarea neurostimulatorului din piept. A trecut printr-o mare cumpănă. Eu cred că este o mare minune că el mai trăiește.

La 50 de ani, Cornel a făcut o formă galopantă de Parkinson. I-am spus acum că este norocos. Toți în jurul lui sunt morți. ‘Te plimbau, sunau să întrebe de sănătatea ta…’ Și ei au murit înaintea lui. E deprimant. Cancerul acesta face ravagii. Este o boală nenorocită”, a mai declarat, pentru FANATIK, Domnița Constantiniu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel