Cornel Constantiniu, de urgență pe masa de operație. Starea de sănătate a artistului s-a agravat

Data publicării:
Cornel Constantiniu, captură Youtube
Descriere foto: Cornel Constantiniu, captură Youtube

Cornel Constantiniu este din nou în spital, pentru o intervenție chirurgicală, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson. Soția artistului a dat câteva detalii despre starea sa de sănătate.

Cornel Constantiniu este cunoscut atât pentru vocea sa, cât și pentru scenele de teatru în care a apărut. Acesta și-a început cariera în anul 1970, iar anii ce au urmat au fost marcați de numeroase apariții pe scenele din România și în diferite producții cinematografice celebre. Viața artistului s-a schimbat când a primit un diagnostic crunt, Parkinson, boală care i-a afectat puternic sistemul nervos.

În anul 1993, Cornel Constantiniu a suferit 8 intervenții chirurgicale, însă starea sa de sănătate s-a agravat de-a lungul timpului. Acesta se mișcă cu greu, iar deplasarea este aproape imposibilă.

Din nefericire, starea de sănătate a artistului s-a agravat, iar acesta a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde medicii i-au înlocuit neurostimulatorul din piept. Se pare că aparatul nu mai funcționa optim.

Cea care i-a fost întotdeauna aproape este soția sa, care a făcut și câteva declarații despre starea lui de sănătate.

„I-au pus de această dată un aparat reîncărcabil, ca să nu-l mai tot taie la piept. Aparatul trebuia schimbat pentru că se terminase bateria, iar ultima dată a fost operat în 2019, tot la ei. Cornel are starea generală normală după o astfel de intervenţie. Este pe antibiotic. Pentru înlocuirea aparatului l-a tăiat la piept şi l-a pus în muşchiul pieptului, şi face legătura cu firele la creier. Intervenţia nu e simplă, că el are 76 de ani. Noroc că e vaccinat a treia oară. În spital nu ţi se dă drumul decât dacă eşti vaccinat. Stai la parter şi medicii te anunţă despre starea bolnavului. Acum mi-au spus că îl mai ţin în spital câteva zile şi mă vor anunţa când este complet restabilit”, a declarat pentru Click! soţia artistului.

 

Din cauza pandemiei de coronavirus, soția artistului nu îl poate vizita pe acesta în spital, însă medicii o țin la curent cu starea de sănătate a soțului său.

„Nu l-am văzut pe Cornel. Îmi spun medicii prin telefon despre starea lui de sănătate. Pacienţii sunt izolaţi şi pentru ei e mai bine aşa. El a suferit miercuri a opta operaţie şi a patra aici la spital. Operaţia a fost efectuată tot de dr. Tudor, neurochirurg, cel care e ca un Dumnezeu pentru Cornel, şi de doamna dr. Ene, neurolog, cea care s-a ocupat, în numai câteva zile, să facă rost de neurostimulator pentru Cornel. El a trecut cu bine peste intervenţie cu toate emoţiile noastre, pentru că are o vârstă”, a mai adăugat Domnița Constantiniu pentru aceeași sursă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel