Corina Robu a impresionat jurații de la "Românii au talent: Extrem de riscant numărul

Data publicării:
Captură video ProTV
Descriere foto: Captură video ProTV

Corina Robu a ridicat jurații de la "Românii au talent" în picioare.

Corina Robu a lăsat jurații fără cuvinte, prin numărul de acrobație inedit pe care l-a prezentat la Românii au talent. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a început să practice gimnastica la 5 ani și a făcut chiar parte din Lotul Național de Gimnastică. Aceasta a fost adesea comparată cu Nadia Comăneci, primind de-a lungul timpului 5 medalii de aur.

Artista a avut parte și de un incident mai neplăcut, ce i-a pus capăt carierei sale, de care s-a reapucat după 6 luni de pauză. Corina Robu și-a rupt mâna, în timpul unui număr, având o dublă fractură.

Ce au spus jurații

"Să continuați să faceți și la vârsta de 53 de ani acrobație, e admirabil. Pare simplu la prima vedere ce faceți, dar e extrem de riscant, nu vreau să mă gândesc la ce s-ar putea întâmpla, e înfiorător. Toată admirația mea și respectul, pentr ceea ce faceți. M-aș bucura să vă mai ofer o șansă să mai veniți pe această scenă. Aveți un "DA", a spus Andi Moisescu, în emisiunea Românii au talent, de pe ProTV.

"Am fost cu sufletul alături de dumneavoastră de fiecare dată când ați urcat pe bara aia. A fost foarte complicat ce faceți. E un număr pe care un copil de 20 de ani abia îl face.", a continuat Dragoș Bucur.

Mihai Bobonete a rămas fără cuvinte

"Vreau să vă mulțumesc că ați avut binevoința să veniți în seara asta asta să ne arătați acest număr.", a mai spus Mihai Bobonete.

"Ce bucurie și ce onoare ne-ați făcut să veniți aici. Vă așteptăm în etapa următoare cu 4 de "DA", a continuat și  Andra.

Ce regret are Andi Moisescu

Aceste talente nu sunt destul de apreciate, dă de înțeles juratul. Acesta o admiră foarte mult pe Corina Robu care, și la 53 de ani, practică acest sport pentru a câștiga bani.

"O viață în circ. Tu îți dai seama cât s-a chinuit femeia asta? Și știi care e drama? Nu știu ce pensie au ei, ei trag de ei, deși ar trebui să stea liniștiți, dar n-au de ales. Ei mor de foame pe stradă și ea se chinuie și ea continuă și la 53 de ani să-și găsească un eveniment ceva să mai câștige bani. E impresionant.", a mai spus Andi Moisescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel