Corina Chiriac, victima depresiei după ce a locuit 5 ani în America: “Nu am venit cu bani de acolo”

Data publicării:
Descriere foto: Corina Chiriac, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Corina Chiriac, foto Facebook

Corina Chiriac a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, de-a lungul timpului. 

Corina Chiriac, marea doamnă a muzicii românești, a trcut prin momente grele de-a lungul timpului. Artista a divorțat, în urmă cu 25 de ani. De atunci, Corina Chiriac nu a reușit să-și refacă viața.

Corina Chiriac, detalii despre momentele grele din viață și depresie

Recent, Corina Chiriac și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tatălui său, care a afectat-o enorm și a dus-o în pragul depresiei. 

„Vreo câțiva ani. A fost greu…Tata a plecat în ’94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r). Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă. 

În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r)”, a declarat vedeta în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

Corina Chiriac, despre depresie și singurătate: ”M-am gândit la bine”

Marea artistă a locuit în Statele Unite ale Americii pe o perioadă de 5 ani cu fostul partener de viață, Virgil Anastasiu. Aceasta a mărturisit că nu are niciun regret legat de acea perioadă și de declaraă mulțumită cu viața pe care o are acum, chiar dacă a fost nevoită să depășească multe greutăți. 

„Mă simt bine singură pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv.

Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, a spus Corina Chiriac, în același interviu.

Corina Chiriac, pensie RIDICOLĂ

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste din România, ce a lansat de-a lungul anilor o mulțime de piese și șlagăre care se mai cântă și astăzi.

La 72 de ani, artista a ajuns să-și ducă traiul de pe o zi pe alta și spune că și-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie.

După o viață petrecută pe scenă alături de publicul larg, peste 50 de ani mai exact, Corina Chiriac primește o pensie ridicolă de la statul român și spune că trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar.

Cu toate acestea, cântăreața spune că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine. Mai mult, spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. 

"Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva (....)", a declarat artista pentru revista Formula As, potrivit Radio DC News.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel