Corina Chiriac, rețeta anti COVID. Ce leacuri băbești recomandă artista

Data publicării:
Corina Chiriac, foto instagram
Descriere foto: Corina Chiriac, foto instagram

Corina Chiriac ne sfătuiește cum să ne protejăm de COVID-19

Corina Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizzul românesc. Astăzi arată cât de mult îi pasa de sănătatea ei, dar și de sănătatea celor apropiați.

”Dragii mei, pentru că suntem în anotimpul "răcelilor" vreau să vă amintesc un leac fără vârsta, pe care îl practic eu și care este un excelent AntiCovid. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncalzim corpul . Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii și ne "țin" mușchii spatelui, trebuie să încălzim capul. Iata cum mă vindec eu și ce "secrete" folosesc. Multumesc pentru atentie si va doresc Sanatate”, a transmis Corina Chiriac pe contul ei de facebook

”Seara, după ce am aerisit, fierb apa într-o cratiță, cu frunze de mentă, levănțică sau frunze de ceai. Adaug în apa fierbinte aspirină și mă asigur că s-a topit”.

”Dau cu cremă în jurul ochilor și pe față, mă leg cu o basma de bumbac pentru că voi transpira și mă împrietenesc câteva minute cu temperatura apei fierbinți”. 

”Mă acopăr cu un prosop mare și gros”.

Apoi mă aplec peste apa fierbinte. Stau deasupra aperi 30, 40 de minute. Inspir pe nas și pe gură, pe rând. La peste 56 de grade VIRUSUL CORONA moare. Opțional ascult în același timp muzica de relaxare și îmi închipui numai stări frumoase”. 

La final, mă usuc bine pe păr, schimb basmaua cu o căciuliță și pun un prosop uscat în jurul gâtului. Dorm cât mai înfofolită, într-o cameră încălzită, iar a doua zi caut să nu ies în frig. Dacă ai nevoie, seara următoare repeți aceeși procedură. Să fie bine”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel