Corina Chiriac își sărbătorește ziua de naștere. Care e cel mai mare regret al artistei: „Îmi pare rău că....”

Data publicării:
Sursa foto: Corina Chiriac, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Corina Chiriac, Facebook

Corina Chiriac a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani. Artista a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. 

Corina Chiriac este născută de de Sf. Dumitru, pe 26 octombrie. Una dintre vocile de aur ale României, care a cunoscut succesul începând cu anii '70 a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani.

Cu această ocazie, Corna Chiriac a vorbit despre provocările vieții de artist și despre principiile după care și-a ghidat viața.

Corina Chiriac își sărbătorește ziua de naștere

„La plusuri o să trec celebritate, bani, mulți prieteni. Celebritatea te îmbată la început, câștigi, dar ai și multe cheltuieli, iar prietenii vin la omul de succes atrași de cele pe care tocmai le-am spus. Iar minusurile sunt aceleași de mai sus. Celebritatea rămâne o carcasă goală dacă nu este ‘umplută de o persoană reală față de sine însuși. Banii chiar nu aduc singuri fericirea, iar prietenii sunt ca marea, vin și pleacă.

Am scris despre asta pe larg în cartea mea. Să fii artist este o permanentă echilibristică, de obicei fără plasă dedesubt, o acrobație pentru care ai nevoie de nervi tari și de multă luciditate. Dar este o meserie superbă și, personal, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a permis să fac exact ce am iubit mai mult: să fiu pe scenă', a susținut artista, potrivit fanatik.ro.

Ce regrete are artista

„Personal, nu. Îmi pare însă rău că tinerii talentați care ar fi putut face cariere mari de artiști nu se mai bucură de avantajele de care ne-am bucurat noi, atunci când arta era sponsorizată de stat și când generațiile tinere de artiști erau ajutați, încurajați, prezentați.

Arta Spectacolului ne este utilă tuturor, măcar pentru că ne scoate ocazional din monotonia vieții de zi cu zi. Dar bun este Dumnezeu și așa cum omenirea a supraviețuit milenii necunoscut de multe de-a lungul istoriei, tinerele generații de spectator vor apuca și vremuri mai bune. Este o speranță și o urare de bine din partea mea', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Corina Chiriac: „Să nu depinzi de bunăvoința unui bărbat ca să-ți iei un ruj'

Artista a mărturisit ce sfaturi prețioase a primit de la tatăl său, dar și ce lecții importante a învățat de-a lungul vieții/ 

„Când eu eram la început de drum în viață, tata mi-a dat un sfat pe care l-am scris și în cartea Minuni Trăite': ‘Tăticule, să îți faci o carieră stabilă, să ai banii tăi, să nu depinzi de bunăvoința unui bărbat ca să-ți iei un ruj sau o pereche de ciorapi de mătase. Cred că aș mai sfătui-o să își analizeze caracterul și înclinațiile sufletești ca să aleagă cu luciditate între cariera profesională sau familie. Ca să dureze amândouă e greu de realizat bine pe termen lung. Sau poate generația tânără e mai capabilă ca noi, cei ‘vechi, și nu știu eu.

Mai am un sfat: bucură-te de fiecare zi și consideră că o greșeală are utilitatea ei de lecție dacă acceptăm că viața noastră este o lecție cosmică. Poetul și filozoful meu favorit, domnul Lucian Blaga spunea undeva: ‘A scăpa cu învățătură dintr-un necaz este mai folositor ca absența necazului însuși', a încheiat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel