Corina Caragea, momente de panică în vacanță. Vedeta a tras spaima vieții ei, chiar de ziua de naștere

Data actualizării: | Data publicării:
Corina Caragea, foto Facebook
Descriere foto: Corina Caragea, foto Facebook

Corina Caragea și-a petrecut ziua de naștere în Dubai. Iată prin ce a trecut vedeta.

Corina Caragea a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere. Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis în Dubai, s-a transformat într-un mic coșmar. 


„Am avut o surpriză neplăcută fix de ziua mea. M-am trezit cu alarmă de incendiu, trebuia să părăsim hotelul. Eram în duș, stăteam la etajul 66. Nu am ajuns jos, mai bine. Pe la 33 s-a tăiat lumina, iar pe la 20 și ceva ne-au zis că putem să ne întoarcem.

A fost o alarmă falsă din cauza ploilor.(...) Ei au avut parte de ploi și nu sunt obișnuiți.  Revelionul a fost perfect, l-am făcut la un club pe plajă, cu distanțare. În mall era foarte aglomerat, nu am văzut în viața mea, nu puteai să înaintezi.

Am stat o săptămână, erau foarte mulți români. În Europa erau restricții foarte multe, alte destinații exotice erau ori închise, ori cu tot felul de examene.”, a povestit Corina Caragea la PRO TV.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Caragea (@corinacaragea)

 

Vedeta a petrecut Crăciunul în America

 

Despre vacanța în America, vedeta a pobestit totul pe blogul ei personal, unde a dat mai multe sfaturi pentru o călătorie reușită. 

 

„Ninge cu fulgi mari peste New York. A pornit deodată, ca și cum aș fi într-un film. Tot decorul este aranjat de Crăciun, piesele din puzzle perfect puse la locul lor: vitrinele fantastic decorate și luminate, bradul de la Rockefeller Center, casele împodobite. Dar parca totuși ceva lipsește. Personajele. Merg pe trotuar fără sa mă împingă mulțimile de turiști, magazinele sunt aproape goale, Times Square numără și ea puțini musafiri, celebrele scări roșii sunt libere, așa ca mă așez liniștită, găsesc LOC,  fac o poza a noului New York. Oare așa urme să fi lăsat pandemia?

Doua străzi mai încolo parca văd și acum coada interminabilă la cea mai buna pizza din oraș. Înghețam așteptându-mi rândul. Acum intru liniștită, chiar îmi aleg eu masa, John’s Pizzeria este pe jumătate goală oricum. Tot coadă era și în fața a doua magazine preferate din New York, care îmi furau timp din vacanță și spațiu în valiza, acum sunt doar fantome. Unul este complet desființat, altul e în moarte clinică – rafturile semi goale, angajați sictiriți și clienți putini. La metrou parca îmi aud ecoul vocii, doar cafenelele sunt pline…de oameni care și-au mutat biroul acolo.

Așa am regăsit New York în noiembrie 2021. Nu știu dacă sa mă bucur sau nu. Am găsit chiar pentru a doua zi bilete la un spectacol de Crăciun, am reușit sa mă bucur de oraș, sa mă relaxez, sa îl privesc, așa cum pe vremuri nu aveam loc, timp, dar nu asta era totuși farmecul acestui oraș? Acel zumzet continuu”, a scris Corina Caragea pe blogul ei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel