Corina Caragea, apariție INCENDIARĂ la zero grade Celsius: „Uite-mă pe mine în costum de baie...”

Data publicării:
Corina Caragea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Corina Caragea, sursa foto Instagram

Frumoasa Corina Caragea le-a făcut fanilor o surpriză de zile mari, vedeta s-a filmat la zero grade Celsius în costum de baie. 

Este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite prezentatoare TV  din România. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost o apariție discretă deoarece și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, Corina Caragea are foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Vedeta are 400.000 de urmăritori doar pe Instagram. Tocmai de aceea, frumoasa brunetă are o strânsă legătură cu fanii ei și le dezvăluie toate experinețele pe care le trăiește în vacanțe sau la locul de muncă. 


Recent, Corina a postat o fotografie inedită pe Instagram, în care apare doar în costum de baie, înconjurată de un peisaj de basm. 


„Afară ninge liniștit, iar eu vă salut de aici”, a scris Corina Caragea în dreptul fotografiei. Vedeta a făcut un videoclip special pe care l-a urcat pe Youtube, despre experiența minunată pe care a trăit-o la Bran, în weekend.


„Am avut un weekend de poveste, liniștit și relaxant, departe de lumea dezlănțuită, dar chiar în miezul unei zone turistice atât de aglomerate. Tot la capitolul paradoxuri, uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeți”, a scris vedeta TV pe blogul ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel