Corina Caragea a trecut prin momente cumplite în Grecia: Ne-a prins furtuna, ne-am rătăcit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Corina Caragea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Corina Caragea, Instagram

Corina Caragea a povestit o întâmplare extrem de neplăcută prin care a trecut într-o vacanță.

Corina Caragea este o adevărată împătimită a vacanțelor, declarând, de nenumărate ori, faptul că cea mai mare parte din buget o alocă călătoriilor. Aceasta își planifică din timp destinațiile viitoare, visând la cele mai îndepărtate locații.

"Nu s-au deschis toate destinațiile, mi-ar fi plăcut să mă duc în Asia în această vară, dar Thailanda nu e deschisă decât parțial, Vietnam nu cred. Cred că voi merge undeva în Europa, mie îmi place mult Italia și probabil că o să mă întorc în Sardinia unde am găsit cele mai frumoase plaje, alături de Grecia și stau cu ochii pe Asia, poate totuși reușesc să ajung acolo.", a declarat Corina Caragea, potrivit viva

Care sunt cele mai mari temeri ale Corinei Caragea

Chiar dacă adoră destinațiile exotice, aceasta are însă și o temere destul de mare. În Grecia a avut parte de o experiență foarte neplăcută cu apa, lucru ce a speriat-o extrem de tare pe vedetă.

"Mi-e foarte frică de apă și anul trecut, în Grecia, am avut un incident pe mare nasol. Am prins o furtună și după ce am plecat eu a fost chiar uragan. A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare. Deci cu avionul nu am avut probleme, dar cu apa da, pentru că nici nu știu să înot. Eram pe o barcă mică, ne-a prins furtuna, ne-am rătăcit, a fost destul de nasol. Eram doi necunoscători în barcă. Mi s-a părut că a durat un secol până am ajuns la mal și m-am văzut pe pământ din nou. Prietenul meu știe să înoate. De-a lungul timpului, am încercat să îmi înving teama asta luând lecții de înot, dar nu am reușit.", a continuat ea. 

Vedeta este în continuare atentă la regulile impuse de covid

Aceasta a mărturisit și că, pentru a nu risca să piardă bani prețioși, se informează mereu despre regulile încă în vigoare impuse de covid-19, în orice locație nouă în care merge.

"Sunt tot  felul de reguli din astea foarte riscante, pentru că pierzi o grămadă de bani și vacanță și tot. Eu încă sunt precaută, mă uit unde sunt teste, unde nu sunt teste . Am o prietenă care tocmai a ajuns în Mauritius și a fost depistată pozitiv în prima zi de vacanță, e în izolare fix până pleacă înapoi", a mai spus prezentatoarea TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel