Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, anunț în scandalul cu Anamaria Prodan: Noi voi accepta nimănui să mă nedreptățească

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan/ Corina Caciuc/ Colaj foto
Descriere foto: Anamaria Prodan/ Corina Caciuc/ Colaj foto

Corina Caciuc a mărturisit ce va urma să facă, având în vedere situația în care se află, în urma divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, susține că nu ea este cauza divorțului din familia Prodan – Reghecampf.

”Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc în revista Fanatik, scrie viva.ro.

"Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, mai spune iubita lui Reghe.

La începutul lunii decembrie, Anamaria Prodan a reacționat, după ce Laurențiu Reghecampf a făcut o ședință foto alături de Corina Caciuc.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel