Corina Bud s-a afișat în cea mai provocatoare ipostază. Cum au reacționat fanii/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Corina Bud, sursa instagram
Descriere foto: Corina Bud, sursa instagram

Corina Bud și-a surprins fanii cu o nouă ipostază provocatoare.

Corina Bud se numără printre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Vedeta demonstrează pe zi ce trece că este lipstită de inhibiții și că îi plac provocările și, deși are 41 de ani, aceasta arată într-o formă de zile mari și nu ratează vreo ocazie ca să demonstreze din plin acest lucru. Recent, Corina Bud și-a bucurat fanii cu o nouă apariție îndrăzneață. Artista  a reușit să facă senzație pe Instagram, acolo unde a publicat niște fotografii mai mult decât seducătoare.

Corina Bud și-a pus admiratorii pe jar  cu o rochiță transparentă, extrem de provocatoare. Aceasta avea printate în dreptul bustului două căpșunele.

Fanii artistei au reacționat imediat și au complimentat-o pentru felul în care arată.

"Ce-ți mai place viața / Arăți minunat / Superbăăăăă / Seducătoare și ispititoare / Frumoasă femeie, frumos corp/ Frumoase căpșuni " , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KORINA ???? コリーナ (@corinabud)

 

Corina Bud s-a lansat în anul 2004, odată cu apariția piesei „Noi doi”, ce a înregistrat un succes remarcabil. Odată cu lansarea celui de-al doilea album, Corina a dat din nou lovitura și a ajuns pe primele locuri din topurile muzicale cu hitul „Îmi place la tine tot”.

Au urmat apoi și alte piese de succes și artista a cucerit fanii prin stilul său muzical complex, ce a cuprins elemente de reggae, drum and bass, hip hop, electro, dance, pop sau R&B.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel