Corina Bud, lipsită de inhibiții. Cum și-a înnebunit artista fanii

Data publicării:

Corina Bud știe cum să capteze atenția fanilor săi nu doar prin muzică, ci și prin aparițiile incendiare.

Artista Corina Bud este una dintre cele mai non-conformise artiste de la noi. Lipsită de inhibiții, de-a lungul anilor, cântăreața s-a afișat în cele mai îndrăznețe și provocatoare ipostaze, care au încins internetul.

Corina Bud, în ipostaze desprinse din filmele pentru adulți

În cele mai recente filmulețe postate de artistă pe rețelele de socializare, artista a lăsat la vedere tot. Îmbrăcată într-o lenjerie intimă, minusculă și transparentă, Corina Bud și-a înnebunit de-a dreptul fanii, care au rămas fără suflare la vederea imaginilor cu artista. Mândră tare de atuurile cu care a înzestrat-o Mama-Natură, Corina Bud s-a jucat cu imaginația bărbaților, expunându-și trupul în toată splendoarea.

Corina Bud este nonconformistă și se mândrește cu trupul ei tras prin inel. Artista a fost criticată în nenumărate rânduri de fani pentru aparițiile uneori vulgare, dar nu a renunțat la stilul ei excentric. În ultimele luni contul de Instagram al cântăreței a fost umplut cu fotografii incendiare care i-au pus pe jar pe internauți.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel