Corina Bud, imagini de senzație în brațele celebrului bucătar Salt Bae: "Hrănește-mă tot timpul"

Data actualizării: | Data publicării:

Corina Bud și-a uimit fanii după ce s-a fotografiat provocator în brațele celebrului bucătar Salt Bae. Imaginile au devenit imediat virale.

Corina Bud se numără printre cele mai frumoase și excentrice apariții din showbiz-ul românesc. Artista se poate considera o femeie norocoasă atât pentru succesul ei pe plan profesional, dar și pentru faptul că este deținătoarea unui corp ca tras prin inel.

Recent, frumoasa artistă a plecat într-o binemeritată vacanță în Dubai, acolo unde se distrează de minune și unde face furori cu felul în care arată. Pe lângă momentele petrecute în luxosul Dubai, aceasta a avut ocazia de a-l cunoaște și pe celebrul bucătar Salt Bae, care s-a transformat într-o celebritate la nivel mondial, datorită stilul său inconfundabil de gătit.

După ce, renumitul bucătar i-a făcut o demonstrație de zile mari, Corina Bud, cucerită de mișcările care l-au consacrat pe Salt Bae, nu a putut să lase seara să treacă fără ca aceasta să se fotografieze alături de acesta. Și dacă vă gândeați că artista a făcut o poză normal, ei bine lucrurile nu stau chiar așa. Aceasta l-a îmbrățișat pe celebrul bucătar și a ridicat senzual un picior peste acesta. Imaginea a devenit imediat virală strângând mii de aprecieri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KORINA ???? コリーナ (@corinabud)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel