Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, devastat de durere. Ce mesaj a transmis tânărul: "Dacă v-ați întoarce măcar o oră..."

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook

La 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, fiul de suflet al regretatului artist este îngenuncheat de durere.

Alin Gabriel Matei, un tânăr cântăreţ a devenit fiul spiritual al lui Petrică Mîţu Stoian, pe care l-a susținut necondiționat în carieră și care i-a dat cele mai prețioase sfaturi. Tânărul este devastat de moartea celui pe care îl considera tată. Acesta nu crede că cel care i-a fost alături necondiționat nu mai este printre noi. Tânărul a transmis un mesaj emoționant în memoria lui Petrică Mîțu Stoian.

„Maestre, sufletul Dvs bun și cald s-a ridicat la ceruri acum 2 zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gandit sa va scriu un mesaj: „Nene, dacă v-ați întoarce măcar o ora as avea multe sa va spun, mi-e dor de Dvs și îmi este greu sa accept… am momente de rătăcire, momente in care nu știu ce sa fac, cum sa fac, momente in care am nevoie de sfatul Dvs…”, este mesajul postat de Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

 

Alin Gabriel Matei: “Am momente când nu mă vede nimeni…”

 

Tânărul a mărturisit că nu poate să accepte faptul că Petrică Mîțu Stoian a decedat. Deși au trecut 40 de zile de la tragedie, acesta este îngenuncheat de durere și îl plânge pe regretatul artist.

 

”Eu nici până în ziua de azi nu am reușit să accept că nu mai e. Că nu am plâns la TV a fost pentru că la TV oamenii nu vor să vadă că tu suferi, ai o imagine pe care ți-ai făcut-o, în afara scenei și în culise suntem și noi oameni.

Eu mai am momente în care mai plâng, dar acasă, unde nu mă vede nimeni. Acasă simt eu să mă descarc, mă simt în largul meu. Acolo îmi trag și seva și îmi dau frâu liber sentimentelor. Se vorbește zilnic despre el la mine acasă, pentru că vorbeam zilnic cu el”, a spus tânărul  la Teo Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel