Copiii de vedetă sunt îmbrăcați tradițional. Imaginile au înroșit butonul ”like”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Radulescu, foto instagram
Descriere foto: Mihaela Radulescu, foto instagram

Vedetele și-au asortat copiii în ton cu 1 Decembrie. Imaginile au făcut furori pe internet

Ziua Națională a României vorbește despre bunătate, despre simplitate, despre strămoșii noștri dar mai ales despre români. Astăzi lumea se îmbracă frumos, conform tradiției și aduce în fața celorlalți povești și imagini de poveste. Multe dintre vedete au optat să transmită prin intermediul instagramului ce reprezintă această sărbătoare pentru ei. Unele au scris câte un mesaj semnificativ, altele și-au pus hainele tradiționale, nu doar vedetele ci și copii acestora au fost în ton cu această zi.

Ca de exemplu, Bursucu și-a îmbrăcat fetița în haine tradiționale. Părul prins în două codițe, cu o privire serioasă și cu o ținută roșie compusă din cămașă, fustă și o pereche de ciorapi, i-a adus multe compentarii și aprecieri pe contul de instagram. 

”La mulți ani, România
La mulți ani, români”, a scris Bursucu pe contul lui de Intagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bursucu (@mister_bursucu)

Imaginile cu Mihaela Rădulescu și băiețelul ei au făcut ca butonul ”like” să se înroșească. Aceasta a optat pentru o ținută simplă dar tradițională românească. 

”La mulți ani, România ! Rămâne poza mea preferată pentru o zi ca asta - de mâna cu puiul meu @ayanschwartzey ( azi e cu un cap mai înalt:), îmbrăcați românește, povestindu-i despre țară în care m-am născut eu și pe care n-am încetat niciodată s-o iubesc, s-o respect, să-i promovez oamenii grozavi și să o ajut cât îmi stă mie în putință, prin misiunea mea personală”, a scris vedeta pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Andreea Bănică a fost mai inventivă de această dată. Vedeta a optat pentru o ținută care formează tricolorul României, alături de copiii ei. 

”La mulți ani, români dragi! Să fim mai buni, mai inimoși și să le lăsăm copiilor noștri o țară în care să trăiască cu mândrie, în armonie cu natură și tot ce e mai frumos” a scris vedeta pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel