Copiii de la Aerostar au făcut un acro dance de excepție. Jurații și publicul Românii au Talent au rămas cu gura căscată de uimire - Video

Data publicării:
Aerostar la Românii au Talent
Descriere foto: Aerostar la Românii au Talent

Clubul sportiv Aerostar - Mădălina Barbu, din București, a impresionat juriul și publicul Românii au Talent.

Echipa de gimnastică aerobică și acro dance, formată din fete și băieți, cu vârsta 8-16 ani, au făcut un moment de acro dance care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați, dar și pe cei din public.

 

'Mi se pare incredibil să avem un moment de genul acesta. Aduce atâta bucurie pentru sufletul meu. Mi-a plăcut și coregrafia și tot momentul pe care l-ați pregătit. Și nu spun asta de frica părinților...! Chiar o spun pentru că mi-a plăcut!', a zis Andra.

'Sunt foarte impresionat că sunt și doi băieți în grup. Îți spun sincer. Fetel știu că sunt mai disciplinate și iubesc dansul, așa, prin definiție, de când se nasc, dar faptul că și doi băieți s-au lăsat convinși este un mare merit al părinților. Aș vrea să îi felicit că i-au îndrumat pe această cale.' 

'Sunt doi băieți extrem de fericiți. Vor avea și o concurență mică între atâtea fete. Băieții care știu să dansez vor avea un succes aproape imposibil de evitat. Este o armă cu care nu dai greș niciodată. Deci, vă prevăd un viitor mare, băieți!', a zis Andi Moisescu.

'Pe vremea când eram așa ca voi, în unele dintre puținele momente pe care le petreceam cu mama erau atunci când erau organizate campionatele de gimnastică sau de patinaj artistic. Și mă uitam ore întregi. Am ieșit și în stradă de bucurie când fetele naționalei mai câștigau medalii ș.a.m.d. Asta am simțit! Bravo, vouă!', a zis Bobonete.

'Partea mai puțin bună este că nu sunteți gata să luați marele premiu, dar, partea bună este că mai aveți timp să vă pregătiți! Sunteți foarte aproape! Am văzut energie și 25 de copii, care lucrează ca un întreg, fapt destul de rar cu toate celelalte ingrediente.', a zis Dragoș Bucur.

'Acest prim Da pe care vi-l dau va fi și singurul Golden Buzz pe care nu l-am dat sezonul acesta! Dar veți avea 4 de Da și veți ajunge în finală! Vă garantez', a spus Bobonete.

'Răspunsul meu este din suflet. Este Da!', a zis Andra.

Aerostar a mers în etapa următoare cu 4 de Da!

Video

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel