Copiii Adelei Popescu, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a făcut anunțul

Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Adela Popescu a anunțat că cei trei fii ai săi se confruntă din nou cu probleme de sănătate

Adela Popescu a ajuns să se amuze pe seama situației în care se află. Cei trei băieți ai vedetei au trecut prin mai multe serii de afecțiuni, în ultima vreme, majoritatea ușoare, boli ale copilăriei, dar care i-au dat peste cap programul vedetei. 

Adrian, fiul cel mic, a avut recent dureri nocturne din cauza dinților, iar ceilalți doi fii s-au confruntat cu enterocolită, afecțiune pe care i-au „împrumutat-o” și tatălui lor, lui Radu Vâlcan. 


Nici nu au trecut bine peste acele probleme de sănătate, că micuții s-au îmbolnăvit din nou. Adela Popescu a anunțat, pe rețelele de socializare, că cei mici sunt extrem de generoși și împart tot, chiar și virozele, febra și mucii, semn că băieții trec iarăși prin probleme de sănătate. 


„Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși”,  este mesajul postat de Adela Popescu pe pagina de Instagram.

Ce măsuri au luat pentru ca cei mici să nu mai piardă timpul în fața televizorului

 

„Ca niște părinți asumați, decât să purtăm o discuție prelungită cu copiii despre timpul petrecut la desene, am hotărât să scoatem mișelește bateriile de la televizor. Cum ar veni „noi v-am lăsa dar nu merge televizorul”. Problema e că am prins un moment liber să mă uit la Netflix și nu mai găsesc bateriile”, a scris vedeta, amuzată, pe rețelele de socializare. 

 

Adela Popescu, confesiune sinceră despre viața de mamă: În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajuta pe nimeni

Adela Popescu, mamă a trei copii, descrie, cu sinceritate, cum arată viața ei, în nopțile în care cei mici au probleme de sănătate. 


 
Adela Popescu este mamă cu normă întreagă, dar și prezentatoare Tv, soție și influencer. Pare imposibil să le realizezi pe toate, dar iată că vedeta își găsește resursele pentru a se descurca. 

Într-un moment de sinceritate, Adela Popescu a povestit cum arată nopțile ei, în condițiile în care cei mici au probleme de sănătate, se trezesc unul pe altul, au nevoie de ea, iar cel mai mic, Adrian, încă este alăptat. Mezinul familiei își trezește frații noaptea, din cauza erupțiilor dentare care îi provoacă dureri.

Imaginea descrisă de prezentatoarea TV este una extrem de dificilă, dar, spre final, ea spune că nu se plânge și că știe că toate mamele trec prin asemenea situații și că toate se descurcă.

Și-a anulat vacanța din cauza situației cu cel mic


Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a povestit fanilor săi că și-a anulat toate planurile de 1 mai, deoarece fiul său cel mic nu se simte bine. Adela trebuia să meargă împreună cu soțul și copiii  la mare, în Olimp, acolo unde recent şi-au achiziţionat un apartament de lux. 

Adela Popescu, momente de panică


Din nefericire, planurile au fost date peste cap, după ce Adrian, fiul cel mic al celor doi, în vârstă de doar 10 luni, se confruntă cu dureri cauzate de erupția dentară.

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…) 

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu. 

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este. Mă îngrozea drumul, pentru că lui ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a povestit Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

 


„Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus “se trezește”, că de fapt nu prea se mai culcă.  Deci nici eu. Ieeeiiii. Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire. Sunt dați când plec în altă camera să îl alăptez pe bebeluș și de fiecare dată unul din ceilalți doi se trezește și mă strigă. Că vor la baie. Sau că au avut un coșmar. Și mă întorc cu bebelul în brațe pe mâna dreapta, iar cu stânga îi mângâi pe cap până se liniștesc. 
În fine… ce voiam să spun cu asta? În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajută pe nimeni, și apoi pentru că absolut toate mamele trec prin asta. 
Voiam să va spun doar că…sunt super super tare! :))))
Și la fel și voi, cele mai țări din toată galaxia!”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 mai 2022, 19:16 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience