Contantin Enceanu a dezvăluit motivul pentru care surorile lui Petrică Mâțu Stoian nu au fost chemate la concertul in memoriam: „Sunt sigur că le-ar fi făcut plăcere să vadă ce a fost pe scenă „

Data publicării:
Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Constantin Enceanu a explicat motivul pentru care cele două surori ale lui Petrică Mâțu Stoian nu au fost invitate la concertul organizat în memoria regretatului artist.

Nume mari din lumea folclorului românesc i-au adus un omagiu lui Petrică Mâțu Stoian și au organizat un spectacol plin de emoție în memoria regretatului artist.  Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a adus multă durere în sufletele oamenilor care l-au cunoscut sau care i-au îndrăgit muzica. 


Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. Constantin Enceanu și mulți alți artiști, precum Mariana Ionescu, Steliana Sima și Valentina Sanfira, au organizat un spectacol emoționant în memoria marelui cântăreț.

Din nefericire, surorile lui Petrică Mâțu Stoian nu au fost prezente la spectacolul organizat în memoria fratelui lor și asta pentru că nu au fost invitate. Avocata familie a mărturisit că cele două femei sunt foarte supărate din această cauză.

 

”Nu cred că e un motiv de nemulțumire așa mare de tot, dar ne-am fi bucurat dacă organizatorii ar fi anunțat, iar atunci ar fi venit și surorile.

Ne gândim dacă prin intermediul dumneavoastră ne exprimăm această deziluzie pe viitor vor mai fi și alte spectacole și vom onora cu prezența. Va fi frumos pentru toți să ne amintim de Petrică Mâțu Stoian care a fost cântărețul unei națiuni întregi”, a spus avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian.

 

Constantin Enceanu, motivul pentru care cele două surori ale regretatulu artist nu au fost invitate la spectacol

 

Constantin Enceanu este de părere că acest lucru s-a întâmplat din cauza unor neînțelegeri, fără vreo rea intenție. 

 

„Nu știu exact de ce nu au fost invitate, dar nu cred că Domnica venea de la Timișoara.Nu cred că Mia venea de la Arad. (…) Sincer vorbind, cred că organizatorii au scăpat lucrul acesta, fără rea intenție. Pur și simplu nu s-au gândit!”, a declarat Constantin Enceanu pentru wowbiz.ro

 

Cu toate astea, artistul este convins că dacă cele două surori ale lui Petrică Mâțu Stoian ar fi fost prezente, s-ar fi bucurat de tot ce s-a întâmplat pe scenă. 

„Sunt sigur că le-ar fi făcut plăcere să vadă ce a fost pe scenă! Dar ca o doamnă să vină tocmai din Arad, ca Mia, sau să vină Domnica de la țară…înclin să cred că le era greu să vină la București. Domnul Anghel Stoian efectiv a omis, fără nicio rea intenție! Sunt convins 100%! Pe domnul Anghel, tati Anghel cum îi spunem noi, îl cunosc de peste 20 de ani și a fost întotdeauna omul care a vrut să facă lucrurile așa cum trebuie.” , a mai spus artistul. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel