Constantin Zamfirescu, din nou pe scenă la doar patru luni de la operația de cancer

Data publicării:
Constantin Zamfirescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Constantin Zamfirescu, sursa foto Facebook

Cunoscutul actor Constantin Zamfirescu a trecut prin cele mai grele clipe în urmă cu doar patru luni.

Constantin Zamfirescu a trecut prin clipe de groază în urmă cu patru luni, atunci când a fost operat de cancer la rinichi.  Chiar dacă a trecut foarte puțin timp de la intervenția chirurgicală, Constantin Zamfirescu a revenit pe scenă alături de colegi. 


Care este starea de sănătate a actorului?


„E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!”, a mărturisit, pentru playtech, colegul de scenă al lui Constantin Zamfirescu. 


Gogoașe a avut nevoie de ajutorul fanilor în urmă cu patru luni. Actorul le-a cerut sprijinul chiar pe rețelele de socializare. Avea nevoie urgentă de sânge pentru ca operația să decurgă cât mai bine. 


„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar”, a fost mesajul postat de Constantin Zamfirescu pe Faceboook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel