Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, scandal de proporții. De la ce a pornit totul: ” A fost obraznic, nu se face aşa ceva”

Data publicării:
Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, sursa instagram/ colaj foto

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda sunt la cuțite. Cei doi interpreți de muzică populară au pornit un adevărat scandal.

Un nou scandal a izbucnit în lumea muzicii. De data aceasta, este vorba despre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, care au avut o ceartă, unde și-au aruncat cuvinte extrem de dure. Mai exact, cei doi s-au întâlnit la o petrecere, acolo unde lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care Gheorghe Turda a început să cânte.

La scurt timp după ce artistul a început să cânte o doină, Constantin Enceanu s-ar fi ridicat de la masă și a început să țipe la el. Mai mult decât atât, Gheorghe Turda a reușit să îl liniștească pe colegul său de breaslă, după ce i-a aruncat cu un pahar de apă în față.

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Întrebat de această situație, Constantin Enceanu a declarat că interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, ”nu este normal la cap”.

 

Totodată, Gheorghe Turda a ținut să precizeze faptul că interpretul de muzică populară este doar invidios pe faptul că el nu are un repertoriu atât de vast și nici o pregătirea prea mare în acest domeniu. 

”Eu sunt cântăreţ de operă polivalent din multe puncte de vedere, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a adăugat Gheorghe Turda pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel