Constantin Enceanu, remarcă răutăcioasă despre o cântăreață de muzică populară: „E scundă. Sunt convinsă că și ea și-ar fi dorit să fie mai înaltă”

Data actualizării: | Data publicării:
Constantin Enceanu, foto Facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu, foto Facebook

Continuă războiul interpreților de muzică populară iar astăzi a fost rândul lui Constantin Enceanu să pună pe masă detalii neștiute despre colegii săi de breaslă. 

Constatin Enceanu a trecut astăzi prin platoul „La Măruță”, de la Pro Tv, unde a participat la provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Artistul de muzică populară a evitat cât a putut de mult să ascundă întrebările incomode primite de la Cătălin Măruță, însă la un moment dat, sătul de iuțeala sosurilor, artistul a cedat și a scos la iveală câteva răspunsuri care au șocat audiența. 

 

Întrebat „Care sunt cele mai mari trei defecte ale lui Petrică Mâțu Stoian?”, artistul a răspuns: 


Gurmand. Ce, nu e defect ăsta? Dacă mănânci ca disperatul? Dimineață, mai ales. (…) Se enervează foarte repede și e vitezoman. A stat ceva vreme pe margine fără carnet. (…) Și i-am zis de atâtea ori: bă, las-o mai încet. Când merg cu el, merg cu frică. Are piciorul pe accelerație de nu îți spun”, a spus artistul la Pro TV.

Constantin Enceanu a fost provocat să enumere și defectele Niculinei Stoican,  despre care artistul a spus: 


Colerică, zbiară tare, periculoasă în trafic și scundă. Sunt convinsă că și ea și-ar fi dorit să fie mai înaltă. E un of al ei. Cred că în sufletul ei și-ar fi dorit să fie mai înaltă, că femeile în general își doresc să aibă 1,70 m. Sunt convins că în sufletul ei e o durere, dar a știut cum să mascheze și iasă frumos în fața publicului (...). Lumea ne ascultă pe noi pentru voce, dar contează și cum arătăm. Si la mine se uită lumea, la cum arăt, cum mă îmbrac”, a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel