Constantin Enceanu, primele declarații după ce mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian i-a adus acuzații grave: "Eu sunt o persoana asumată"

Data publicării:
Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Constantin Enceanu a oferit primele declarații după scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Femeia i-a adus acuzații grave. 

Constantin Enceanu este implicat într-un nou scandal. Mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian a răbufnit pe rețelele de socializare după ce artistul l-ar fi sfătuit pe Alin Gabriel să nu mai vorbească în public despre lucruri legat de regretatul interpret de muzică populară. La scurt timp, Constantin Enceanu a făcut și primele declarații despre acuzațiile care i-au fost aduse. 

Artistul a declarat că nu îl interesează declarațiile făcute de mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Totodată, acesta a precizat că nu i-a interzit lui Alin Gabriel să nu mai vorbească în spațiul public despre regretatul artist, ci să aibă grijă să nu fie interpretat greșit. 

"Orice am vorbit in aceasta lume mi-am asumat. Eu l-am învățat de bine când i-am zis lui Alin sa nu mai apară la televizor. Nu comentez acest subiect, e stăpân pe propriile declarații, face ce vrea. Poate sa înțeleagă fiecare ce vrea. Cine este mama lui Alin? Nu ma interesează ce a vorbit, nu îmi spăl lucrurile in public. Eu sunt o persoana asumată. Eu când am stat se vorba cu Alin i-am zis doar sa aibă grija ce spune ca sa nu fie interpretat gresit căci este la început de drum, era un sfat.", a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

 

Mama lui Alin Gabrie, acuzații grave la adresa lui Constantin Enceanu

 

Totodată, mama lui Gabriel a mărturisit că Petrică Mîțu Stoian și-a rugat colegii de breaslă să îl ajute pe fiul său, însă nimeni nu a făcut asta. Femeia l-a criticat dur și pe Constantin Enceanu pentru declarația controversată la adresa bunului său prieten, prin care consideră  i-a pătat imaginea lui Petrică Mîțu Stoian: ”Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați”.

„Diferența între Maestru și acești “asa zisi prieteni” este ca Maestru a fost OM, nu a uitat de unde a plecat și a ajutat mulți copii și oameni neașteptând nimic in loc, iar ceilalți au uitat de OMENIE, de unde au plecat și cine i-a ajutat.Dle dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații indiferent de ce vorbe va ieșise, punându-l pe Maestru intr-o situație urâta. Maestrul Petrică Mîțu Stoian va rămâne unic, nimeni nu ii va lua locul și nici nu se va ridica la valoare lui”, a  spus femeia pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel