Constantin Enceanu, primele declarații după ce a fost operat la genunchi. Cum se simte artistul

Data publicării:
Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu a făcut primele declarații, după ce a ajuns pe masa de operație. 

Constantin Enceanu a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, pe care a amânat-o de mai multe ori. După operație, artistul a făcut și primele declarații despre starea sa de sănătate.

 "Astea sunt lucruri ce țin de intimitatea mea. Important este că mă simt foarte bine.", a declarat Constantin Enceanu pentru impact.ro.

Constantin Enceanu nu va fi prezent la evenimentul, în memoria bunului său prieten, regretatul Petrică Mîțu Stoian 

 Artistul a explicat că problema la picior este motivul pentru care nu va putea urca pe scenă la spectacolul ce va avea loc pe data de 18 noiembrie la Sala Palatului din București, în memoria bunului său prieten, regretatul Petrică Mîțu Stoian. 

I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună. Pentru că eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa, nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul… Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum', a declarat Constantin Enceanu pentru viva.ro.

Câți bani a câștigat Constantin Enceanu din muzică

Artistul a adunat sume de bani destul de mari până acum, din toate proiectele muzicale în care a fost implicat. Acesta mărturisește că erau vremuri când avea și patru cântări pe noapte, înainte de pandemie, iar fiecare leu câștigat era foarte atent cheltuit încă de pe atunci.

„Se muncea foarte mult, dar se câștiga bine. Aveam, în weekend, mai multe nunți în aceeași noapte. Aveam și câte trei nunți pe seară, s-a întâmplat într-o sâmbătă să cânt opt ore la patru nunți, în 4 județe: la Strehaia, în Mehedinți, în Gorj, în Dolj, iar dimineața la 6.00 cântam în Olt. Dar merita.

Nu erau așa de mulți bani la vremea respectivă, nu era cu dedicații, dar munceam mult și câștigam așa. Ca să ai succes ca artist trebuie disciplină ca la sportivi, iar eu am muncit foarte mult (…) Trebuie să recunosc, am strâns bani, mai ales că am muncit pentru fiecare leu”, povestea artistul, potrivit fanatik.ro

”Eu dorm cu fiscul în pat”

Mai mult, chiar dacă foarte mulți oameni susțin faptul că artiștii nu plătesc impozite la stat, Constantin Enceanu spune că a avut parte de foarte multe controale de-a lungul timpului, dar taxele au fost întotdeauna achitate la zi. Ba chiar acesta susține că, într-o perioadă, ar fi plătit mai mult decât era necesar.

”Când aud că zic unii că noi nu am plătit impozite… Păi, tată, eu dorm cu fiscul în pat, nevasta mea e la fisc. Înțelegi? Eu dorm cu fiscul în pat (…) Păi în 2012, eu și cu Petre eram plătitori de TVA pe persoane fizice!

Până la urmă, ne-au învățat unii să ne facem un SRL, până atunci noi plăteam ca proștii. A venit control de la centru aici, la noi, în Dolj, să ne verifice pe mine și pe Mîțu. Le-a și zis unul că noi suntem plătitori de TVA, când au auzit aia, ne-au lăsat în pace, își făceau cruce”, povestea Constantin Enceanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel