Constantin Enceanu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda. Ce spune artistul despre acest conflict

Data publicării:
Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, sursa instagram/ colaj foto

Constantin Enceanu a avut o primă reacție după ce a luat amploare un adevărat scandal între el și colegul său de breaslă, Gheorghe Turda.

Un nou scandal a izbucnit în lumea muzicii. De data aceasta, este vorba despre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, care au avut o ceartă, unde și-au aruncat cuvinte extrem de dure. Mai exact, cei doi s-au întâlnit la o petrecere, acolo unde lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care Gheorghe Turda a început să cânte.

La scurt timp după ce artistul a început să cânte o doină, Constantin Enceanu s-ar fi ridicat de la masă și a început să țipe la el. Mai mult decât atât, Gheorghe Turda a reușit să îl liniștească pe colegul său de breaslă, după ce i-a aruncat cu un pahar de apă în față.

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

 

Ce spune Constantin Enceanu despre acest conflict

 

În urma declarațiilor făcute de Gheorghe Turda, Constantin Enceanu a avut și el o primă reacție. Artistul a spus că nu vrea să intre în acest conflict și că nu-l interesează ce spune colegul său de breaslă.

”Nu mă intersează ce spune Gheorghe Turda. Nu am de gând să continui acest conflict”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel