Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante în prag de sărbători. Ce probleme a întâmpinat artistul în cariera sa: "Nu dormeam nopți"

Data publicării:
Constantin Enceanu, foto Facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu, foto Facebook

Constantin Enceanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele cu care s-a cofruntat de-a lungul carierei sale muzicale.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. De-a lungul timpului, artistul a încântat milioane de români de pretutindeni cu melodiile sale. Cu toate astea, au existat și momente mai puțin plăcute în cariera sa. În prag de sărbători, Constantin Enceanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre calitățiile și princiipile după care se ghidează în viață.

,,Cintea și corectitudinea primează. Dacă nu ai sa fii un om corect și cinsti, înșeli odată de două ori, însă nu poți la nesfârșit și atunci singur se exclude din societate. Trebuie să ai curaj, să ai încredere în tine, să ai ambiție, că Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă. Mulți dintre tinerii de azi sunt foarte comozi”, a declarat Constantin Enceanu pentru Antena Stars.

 

De asemenea, artistul a mărturisit că cele mai mari inspirații în cariera lui au venit din lumea satului.

,,Eu am mai spus-o, am cinci materiale discografice pe piață. De fiecare dată când am scos câte un material discografic am mers și m-am inspirat de la bătrânii satului. Am făcut asta să nu mă îndepărtez prea mult de lumea satului, pentru viața noastră este asa cum este, iar eu în marea majoritate a timpului eu sunt în lumea de la oraș, nu vreau să pierd legătura cu satul. Dacă pierzi legătura cu satul, pierzi rădăcina”, a mai spus artistul.

 

Constantin Enceanu, despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul carierei sale

 

,,Când am plecat la acest drum, nu am plecat să câștig bani. În orice domeniu dacă faci doar de dragul banului, nu o să meargă mult, dacă faci din plăcere, merge cât te țin curelele. Am plecat la acest drum pentru că îmi era drag să cânt. Când am simțit gustul publicului, acest lucru m-a ambiționat și mai mult. Nu dormeam nopți ca să fac cântece frumoase. Am plecat cu un singur costum la drum, acum am vreo 60. Atunci când mă întâlneam cu ai mei colegi de breaslă discutam și ne sfătuim ce melodii să mai scoatem, era o întrecere, dar frumoasă între noi”, a mai spus spre final îndrăgitul artist.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel