Constantin Enceanu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre moartea părinților: "Erau nopți când aveam și insomnii"

Data publicării:
Constantin Enceanu, facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu, facebook

Constantin Enceanu a vorbit despre moartea părinților săi. Artistul și-a pierdut mama când avea doar 28 de ani.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Puțini sunt cei care știu că în spatele zâmbetului se ascunde o adevărată dramă, care l-a marcat profund. Artisul și-a pierdut ambii părinți, lucru care l-a îngenunchiat de durere pe acesta. 

Cântărețul  a mărturisit că cel mai mare regret al lui este că părinții lui nu au apucat să se bucure de succesul lui. Mai mult decât atât, acesta a menționat că părinții lui au fost doi oameni foarte muncitori, care l-au susținut în tot ce a vrut să facă.

”Îmi e foarte greu să vorbesc despre părinții mei pentru că trebuie să vorbesc la trecut, mă face să lăcrimez, am avut niște părinți extrordinari și buncii au fost niște oameni deosebiț. Au fost niște oameni care ușor s-au adaptat vremurilor respective, au vrut din mine să iasă un om cu care să se mândrească și mi-aș fi dorit să trăiască și în zielele noastre și și-ar fi dat seama că munca lor nu a fost în zadar”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars.

Cel mai dureros moment a fost atunci când mama lui s-a stins din viață, pe câd el avea doar 28 de ani. Femeia, în vârstă de 49 de ani a decedat în urma unei boli grave. Constantin Enceanu  a mai declarat că, deși știa că e diagnosticată cu o problemă de sănătate, mama lui continua să muncească și să nu stea degeaba.

”Avem 28 de ani când a murit mama mea. A și muncit, a muncit chiar și după ce s-a îmbolnăvit, se simțea în putere și n-a avut grijă să țină un regim alimentar, se ducea cu caii la câmp, venea cu căruța, era o femeie foarte ambițioasă și plină de viață.

În momentul în care am pierdut-o pe mama poate pe moment n-am coștientizat ce se va întâmpla cu casa părintească, dar ulterior gândul că va veni odată și odată vremea când va trebui să pun lacătul de la paorta părintească mă presa foarte des, erau nopți când aveam și insomnii.”, a mai spus Constantin Enceanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel