Constantin Enceanu, devastat de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Artistul nu aceeptă ideea că bunul său prieten s-a stins din viață

Data publicării:
Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Constantin Enceanu nu își poate reveni după moartea bunului său prieten, Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. Printre cei mai afectați se numără și Constantin Enceanu. Pe cei doi i-a legat o prietenie aparte, motiv pentru care artistul nu se poate obișnui cu ideea că nu o să-și mai vadă niciodată cel mai bun prieten.

Cântărețul a susținut primul său concert fără a-l avea lângă el pe colegul său, lucru care l-a îngenuncheat de durere.

. „Credeți-mă că nu îmi vine nici la ora actuală să cred că nu o să mă mai întâlnesc niciodată cu Petre! Nu cred! Încă o dată, am impresia că sunt în visul ăla urât și aștept să mă trezesc! Oameni buni, noi aproape zilnic vorbeam!”, a declarat Constantin Enceanu pentru click.ro.

 

Totodată, Constantin Enceanu a declarat că îl sună foarte des pe impresarul lui Petrică Mâțu Stoian. Constantin Enceanu avea un eveniment la care ar fi trebuit să cânte alături de regretatul artist, dar acum nu știe ce să facă.

„Am luat telefonul și l-am sunat pe Doru, de foarte multe ori. Că eu cu Doru, cu domnul impresar, discutam de foarte multe ori de partea artistică. Dar, credeți-mă, că am impresia că totul este încă un vis.Nu se poate! Petre trebuie să vină, să aștept să vorbesc cu el, să vedem ce mai facem!Săptămâna viitoare aveam un eveniment împreună, peste vreo lună de zile aproape, în preajma sărbătorilor, nu știu. M-au sunat oamenii ăia, nu știu ce o să facem!”, a mai spus Constantin Enceanu pentru sursa citată.

 

Decizie neașteptată luată de Constantin Enceanu după moartea lui Petrică Mâțu Stoian

 

Constantin Enceanu este în continuare devastat de trecerea în neființă a lui Petrică Mâțu Stoian. Acesta a mărturisit recent că își dorește să scoată o melodie în memoria bunului său prieten, deși îi este extrem de greu să facă acest lucru. Cei doi artiști erau ca frații și se înțelegeau de minune.

 

Mă gândesc să îi fac un cântec, să i-l dedic, chiar dacă îmi va fi foarte greu să îl cânt pentru că îmi aduc aminte, de fiecare dată, de momentele când era pe scenă, cât de bine ne cunoșteam, cât de bine ne înțelegeam.

Ne înțelegeam din priviri, din respirație… Când făceam improvizații le făceam de credea lumea că am exersat înainte…”, a explicat Constantin Enceanu, pentru Fanatik.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel