Connect-R și Misha și-au mărit familia. Fiica lor este în culmea fericirii: "A mai apărut o fetiță'"

Data actualizării: | Data publicării:

Fericire mare pentru fiica lui Connect-R, după ce familia ei s-a mărit. Anunțul a făcut public pe rețelele de socializare chiar de mama ei, Misha.

După ce Misha și Connect-R au făcut un apel disperat pentru a găsi motănelul familiei care s-a pierdut și după care fetița lor, Maya, suferea cumplit, iată că fericirea le-a revenit pe chip. Familia fetiței s-a mărit cu un alt membru, la fel de pufos. Ei bine este vorba despre o pisică mică, pufoasă și drăgălașă.

Misha, la rândul ei este foarte încântată de noul membru pufos, mai ales că acest lucru o face pe fiica ei să radieze de fericire. Cu toate astea, gândul lor este tot la pisicul pierdut, pe care speră să-l găsească într-o zi: „Am ajuns acasă și am găsit un intrus, se pare că Maya a primit un cadou, dar să știți că noi încă îl căutăm pe Moshi, deci dacă ne puteți ajuta cu informații încă mai sperăm să-l găsim. Doar că între timp a mai apărut și o fetiță!”, a spus Misha pe Instagram.

Artista le-a arătat fanilor și primelele imagini cu noua pisicuță a familiei spunând că, deși este micuță, are o energie de nedescris: „E cam figurantă domnișoara. Eu cred că o să fii cam obraznică tu, piticule. Ești mai tupeistă, așa simt eu, că o să-mi faci probleme”, a adăugat Misha.

Și Connect-R este încântat de noul membru din familia lor, deși încearcă să-i spună animăluțului că nu are voie să se urce peste tot: „Nu, te rog, nu, acolo o să zgârii!”, îi spune Connect-R noii pufoșenii.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel