Connect-R, mesaj impresionant pentru Misha, de 8 Martie: "Mulțumesc pentru că esti mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru"

Data publicării:
Connect-R, sursa instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa instagram

Cu ocazia zilei de 8 martie, Connect-R i-a transmis fostei sale soții, Misha un mesaj impresionant, care a emoționat pe toată lumea.

Deși nu mai formează un cuplu de cinci ani, Misha și Connect-R au rămas în relații extrem de bune, de dragul fetiței lor. Cu ocazia zilei de 8 Martie, artistul i-a transmis Mishei un mesaj impresionant în care i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru fetița lor, pentru sacrificiile și devotamentul de care a dat dovadă.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci când reușești să-ți dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe!

Să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, este mesajul scris de Connect-R.

Fanii au rămas impresionați de gestul făcut de Connect-R și l-au felicitat pentru cuvintele extrem de frumoase adresate fostei sale soții.

„Felicitări, ai o educație DEOSEBITA, Frumos ai scris bro. Tot respectul pentru ceea ce ești! Extraordinar, mă bucur să vadă că încă vă înțelegeți,  Ești un bărbat special, Misha este o norocoasă. Mă bucur că încă există armonie între voi, gestul tău este minunat.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel