Connect-R, mesaj dur despre religie. Ce părere are artistul despre cei care judecă după credință

Data actualizării: | Data publicării:
Connect-R, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa foto Instagram

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De-a lungul timpului acesta le-a arătat fanilor că este foarte asumat și spune lucrurilor pe nume. Acum artistul a vrut să transmită un mesaj despre credință. 

Connect-R este de părere că indiferent în ce crede o persoană, este important să apreciem felul cum se comportă cu cei din jur și cât de mult își iubește aproapele. Pentru artist nu contează religia unei persoane, ci valorile pe care le are și pe care le împărtășește cu ceilalți oameni. Artistul este de părere că în fața lui Dumnezeu nu contează ce religie avem, ci faptele pe care le-am făcut în timpul vieții. Rapperul a postat pe pagina de Facebook un mesaj foarte emoționant. 


„Am stat de vorbă în ultimul timp cu câțiva pocăiți, oameni care stau departe de păcate, de păcatul cu trupul în special, și am observat o blândețe în vocea lor, în comportamentul și gestica lor, totuși mare mi-a fost mirarea să aud de la toți același concept despre mântuire, vis a vis de neamuri (popoare), si anume că nici un alt neam în afara creștinilor nu va ajunge în Rai, că așa au înțeles ei din biblie, și Dumnezeu e doar in biblie, iar adevărul e doar la creștini. 


Cumva că până și soarele răsare doar pentru ochii creștini. Practic dacă nu recunoști că Hristos e Mântuitorul  Tău nu ai nici o șansă. Poți să fii ateu cu fapte extraordinare, mai creștine decât ale lor, poți fi budist, de o înaltă pregătire spirituală, așa cum îi știm pe budiști, îndrăgostiți de natură, de a nu face  rău nici măcar unei insecte, oameni care meditează pentru bucuria stării de pace, și cu vreo 500 de ani de credință înaintea creștinismului. 


Oameni care nu au avut inchiziție, oameni care nu te omorau cu pietre dacă spuneai că pamantul e rotund, care n-au făcut cruciade s.a.m.d. Citeam o statistică în care criminalitatea ca procent  între popoarele creștine și cele budiste era undeva la 72% la creștin și doar 28 la % la "neamul" budist. Acum lăsând la o parte toată treaba asta geopolitică, creștinii au făcut din mântuire politică.


Destul cu viziunea unui Dumnezeu absurd frați creștini destul! Apoapele nu înseamnă fratele de sânge, și nici de relige, aproapele înseamnă cel care-ți seamănă în fapte, în inimă, în bunătate și în culoarea sângelui. Evident sunt ca noi crestinii Am primit vestea cea buna de la Isus  si ca atunci cand ma simt slab doar El ma intareste  dar asta nu ma face sa i spun unui om ca tot ce a invatat el in tara lui e fals , si ca pana nu vine la mine acasa , focurile iadului il vor manca ! Domnul să ne binecuvanteze, ca atunci când cuvântam s-o facem bine. Ai milă de noi toți, Doamne”, a scris Connect-R pe Facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel