Connect-R, mândru de fiica sa. Cum l-a impresionat Maya pe artist

Data publicării:

Connect-R se poate numi un tată norocos. Artistul e mândru nevoie mare de fetița lui, care l-a impresionat cu  un gest emoționant, chiar în prag de sărbători.

Connect-R este un tată cât se poate de mândru. Micuța Maya este extrem de frumoasă, talentată, dar și foarte cuminte. Invitat în emisiunea "Vorbește lumea", de pe ProTv, alături de fiica lui, Connect-R a făcut mai multe dezvăluiri impresionante despre micuță, dar i-a adus și multe laude, astfel că Maya are toate șansele ca Moș Crăciun să-i îndeplinească toate dorințele. Maya a mărturisit că își dorește o rulotă de jucărie, niște biscuiți preferați, dar și cinci ponei de pluș, însă pentru toate astea, Maya a fost cuminte și a făcut curățenie în camera ei.

Gestul făcut pe Maya care l-a impresionat pe Connect-R

Chiar dacă i-a pregătit deja lista pentru Moș Crăciun, micuța Maya a învățat faptul că nu trebuie doar să primească, ci să și dăruiască. Astfel că, împreună cu mama ei au strâns un săculeț cu jucării pentru copiii nevoiași. Gestul făcut de Maya l-a impresionat pe tatăl ei, care a povestit totul în cadrul emisiunii "Vorbește lumea".

„M-a impresionat foarte tare de dimineață pentru că am găsit niște saci la ușă, plini cu plușuri. Zic: ce s-a întâmplat aici? S-a hotărât ea, împreună cu maică-sa să doneze toate plușurile ei”, a mărturisit Connect-R despre Maya.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel