Connect-R LOVEȘTE în artiștii români:“Cântareti de Karaoke”. Dedicație pentru Alex Velea?

Data publicării:
Connect-R, foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, foto Instagram

Connect-R tocmai a lansat piesa “Cântareti de Karaoke”, în colaborare cu Bruja, iar fanii se întreabă dacă nu cumva este o dedicație pentru Alex Velea, având în vedere săgețile pe care cei doi și le-au aruncat  în ultima vreme.

Connect-R și Alex Velea nu sunt în cele mai bune relații, deși i-a legat o prietenie de peste un deceniul. Motivul rupturii lor ar fi faptul că iubitul Antoniei s-a apucat de trapanele – un stil muzical care îmbină trapul cu manelele. 


Stilul muzical abordat de Alex Velea nu este pe gustul lui Connect-R, care l-a criticat imediat pe artist. La rândul său, Alex Velea s-a apărat spunând:

 ”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”

 

Connect-R lovește în artisțtii români

 

Connect-R a lansat de curând piesa “Cântareti de Karaoke”, iar versurile sunt un atac direct la adresa artiștilor români: ”O nouă ciuma oferă ura pe online/ Hate în stare pură stii ca și tu-l ai/ În spate după PC pisi miaună/ Acum se dă pantera Bagheera și cred că-mi iau una/ Toate pică testu intestinal, fizic da și mental psihosentimental/ Vreau să vad că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în stilou/ Vreau să văd că poți s-o arzi cu raperii da și pă' la malu mării când iei banii pe Show”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei. 

Dedicație pentru Alex Velea


Deși Connect-R nu a specificat dacă versurile sunt adresate lui Alex Velea, fanii artistului au speculat imediat scandalul dintre cei doi:

“RIP Alex “Belea””, “Când a fost vreodată Velea mai șmecher decât Relu? Nu-mi aduc aminte”, ”Presimt că strofa lu Connect-R e pentru Velea”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe YouTube



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel