Connect-R, lovește din nou. Atac subtil la adresa lui Alex Velea: „Când un frate te fură...”

Data publicării:
Connect-R și Alex Velea, Colaj foto/ Instagram
Descriere foto: Connect-R și Alex Velea, Colaj foto/ Instagram

Relația dintre Connect-R și Alex Velea nu mai e la fel ca la început. Între cei doi au intervenit mai multe dispute de-a lungul timpului. 

Chiar dacă au cunoscut succesul împreună cu piesa „Dacă dragostea dispare”, Alex Velea și Connect-R au luat-o pe drumuri diferite. Războiul dintre cei doi artiști ar fi pornit de la o piesă, pe care unul dintre ei ar fi interpretat-o la un eveniment fără a cere acordul celuilalt înainte. 


Fanii au fost curioși de-a lungul timpului să afle dacă cei doi vor mai colabora vreodată pe plan muzical. Răspunsul a fost dat chiar de Connect-R în timpul unei sesiuni de live pe rețelele de socializare.


„Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată. / Drumuri diferite... Nu mai aștepta! Că nu are rost”, a spus pe Instagram, după ce a fost întrebat dacă va mai scoate vreo piesă cu Alex Velea. 


Chiar dacă a trecut destul de mult timp de atunci, iar fanii credeau că lucrurile între cei doi s-au mai limpezit, iată că artistul a dat din nou de bănuit că războiul nu s-a sfârșit. Connect-R a scris un mesaj pe Instagram, iar fanii au bănuit că ar fi adresat chiar lui Alex Velea. 


„Când un frate te fură, dojenește-l, dar într-un final iartă-l! Și nu-i mai da voie să facă iar un păcat (stai treaz)”, a scris Connect-R la InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel