Connect-R intervine în scandalul în care a fost implicat Părintele Calistrat. Ce spune artistul despre această situație

Sursa foto: Connect-R și părintele Calistrat, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Connect-R și părintele Calistrat, instagram/ colaj foto

Connect-R a reacționat în scandalul în care este implicat părintele  Calistrat Chifan.

Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost acuzat de către două enoriașe că le-a bătut în curtea bisericii.

"La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că atât ea cât şi sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaş de cult. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale", au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.

"Au ajuns miercuri seara în jurul orei 19.00 la Unitatea de Primire a Urgenţelor două femei în vârstă de 34 şi 43 de ani care au declarat că au fost agresate. Au plecat şi au revenit la ora 20.30, au fost consultate de medicul de urgenţă, ORL şi oftalmologie. Ambele femei aveau, conform declaraţiilor lor, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, precum şi traumatism toracic în cazul femeii de 34 de ani. S-au constatat doar escoriaţii la cot şi genunchi. Au refuzat continuarea investigaţiilor medicale, au fost agresive verbal cu medicii şi asistenţii şi neînţelegătoare faţă de suferinţa altor pacienţi. Au primit recomandări pentru Spitalul de Neurochirurgie şi pentru Medicină Legală", a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Connect-R, prima reacție după ce părintele Calistrat Chifan a fost acuzat de două enoriașe de agresiune

Connect-R nu s-a mai putut abține și a făcut primele declarații legate de scandalul în care a fost implicat părintele Calistrat Chifan. Artistul este revoltat de gestul duhovnicului de a agresa fizic o femeie.

„Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta ”vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite”. Din start vă spun, dacă era mama în locui femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?”, a spus Connect-R pe Facebook.

Connect-R: „Acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit”

”Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: ”Aveți vreun regret?”, iar Părintele a spus foarte lucid: ”Nu, bătaia e ruptă din rai!”. Aici este problema, acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit, aici este problema.

Anamaria Prodan, părere despre scandalul cu părintele Calistrat

Anamaria Prodan a reacționat în scandalul în care este implicat în părintele Calistrat Chifan. Impresara este de părere că că Biserica Ortodoxă trebuie să-l pedepsească și chiar să ajungă după gratii. 

„Am văzut imaginile (…) cred cu tărie că un preot care se bagă în subiecte mondene, de presă, nu are nimic sfânt în suflet, și nu are nicio legătură cu biserica. (…) Dacă el reprezintă Biserica Ortodoxă, înseamnă că noi, ca neam, avem probleme mari. Dacă acest om nu este pedepsit de însăși Biserica Ortodoxă, de capii bisericii, și el va sta în continuare și va lovi în continuare și alte femei, și copii (…) atunci această instituție probabil se va desființa pentru că nimeni nu va mai avea încredere în așa ceva.(…)Acest părinte merită arestat!”, a declarat Anamaria Pordan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 noi 2022, 10:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience