Connect-R, imagini de colecție alături de familie. Cum arată părinții și sora artistului/ FOTO

Data publicării:

Connect-R a împărtașit cu fanii imagini de colecție alături de familia sa. Asemănarea dintre artist și părinții săi este izbitoare.

Conncet-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul românesc. Acesta și-a început cariera acum mult timp și a progresat în fiecare zi pană când a ajuns celebru. Connect-R a făcut muzică de mic și nu a lăsat pe nimeni și nimic să îl tragă înapoi. Familia i-a fost întotdeauna alături și l-a susținut necondiționat.

Connect-R, imagini de colecție alături de sora și părinții săi

În urmă cu câteva zile, Connect-R a împărtășit mai multe fotografii din adolescență, când se afla la începutul carierei sale muzicale. La scurt timp după publicarea fotografiilor din tinerețe, artistul le-a mai făcut o bucurie fanilor și a postat câteva fotografii alături de cele mai dragi persoane din viața lui: sora și părinții. În fotografia publicată de Connect-R, acesta se afla cu familia sa pe o canapea, în timp ce se îmbrățișau. Pe lângă legătura extrem de strânsă dintre artist și familia sa, fanii nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre aceștia.

Într-o altă fotografie postată de Connect-R pe rețelele de socializare, apare fiica artistului și a Mișhei, Maya, care își sărută bunica pe obraz, în timp ce bunicul ei le privea de sus, semn că este tare mândru de fiul și nepoata sa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel