Connect-R, dezvăluiri uimitoare. Artistul a adoptat trei băieți: „Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copiii mei”

Data publicării:
Connect-R, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa foto Instagram

Connect-R a adoptat trei băieți talentați, cărora vrea să le schimbe destinul. 

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Este pe scena muzicală încă din anul 1997, pe când avea doar 15 ani. De-a lungul timpul s-a adaptat noilor tendințe și a reușit să rămână în topurile muzicale. 


Connect-R a vrut să schimbe destinul unor băieți talentați, pe care i-a „adoptat” și cu care a format trupa Ghetto Gang. 


Cei trei tineri provin din familii mai puțin înstărite și au avut nevoie de un sprijin pentru a reuși în această lume a muzicii. 


Artsitul susține că singurul criteriu care l-a făcut să îi susțină peste acești tineri a fost talentul. 


„Deocamdată am destui (n.r. copii), o am pe Maya și îi am pe cei 3 băieți de la Ghetto Gang, care chiar sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul.


Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari. Îmi lipsesc când plec în concerte și eu lor, am observat lucrul ăsta. Pregătesc cu ei primul single și video oficial, care se numește "Porsche Cayenne" și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare.


Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste”, a spus Connect-R pentru Click!

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GHETTOGANG (@official_ghetto_gang)


Pe unul dintre băieții din trupă, Connect-R l-a cunoscut în cadrul emisiunii Next Star, în urmă cu mai mulți ani. Toto, fiul adoptiv al lui Connect-R are o poveste de viață emoționantă. 


„Da, pe Toto, l-am cunoscut acolo, avea o poveste extraordinară, creștea fără mamă, care era la închisoare. Chiar s-a făcut și un film despre viața lui. M-a impresionat de atunci, pentru că era un bun dansator. Am observat că timpul a trecut și el s-a apropiat de muzică și e rapper în toată regula.


Am primit de-a lungul vremii multe demmo-uri și m-am oprit la Ghetto Gang, pentru că copiii trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să scrii bine sau să fi rapper, trebuie să ai ceva în plus. Și asta au ei. Când îi vezi pe celălat trotuar îți dai seama că nu sunt comuni, că e ceva cu ei”, a mai spus artistul.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel