Connect-R, dezvăluiri despre cum își câștigă mama lui existența. Cât de mult se chinuie pentru un ban

Data publicării:
Connect-R, sursa instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa instagram

Connect-R a dezvăluit cum se descurcă părinții lui să câștige un ban, pe perioada pandemiei.

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta este deja cunoscut peste tot în țară, având fani și peste hotare, acesta lăudându-se cu un succes excepțional în lumea muzicii, vocea lui fiind una de-a dreptul inconfundabilă. Cu toate astea, artistul nu uită de unde a plecat.

Puțini sunt cei care știu traiul pe care l-a avut Connct-R în copilărie. Artistul provine dintr-o familie modestă și până să ajungă la succes a avut de străbătut un drum lung, plin de încercări. Astfel, la începuturi, fostul soț al Mishei a fost nevoit să facă sacrificii mari să-și câștige banii, fiind până și vânzător de ziare în intersecție, lucru pentru care a fost apreciat de mulți oameni. Chiar și așa, părințiii artistului au muncit din greu pentru a-i asigura un trai mai bun.

Connect-R a dezvăluit cum își câștigă părinții lui existența!

Odată cu venirea pandemiei de coronavirus, majoritatea oamenilor au afectați din punct de vedere financiar. Asta s-a întâmplat și cu Rodica și Aurelian Mihalache, părinții artistului, însă nu s-au dat bătuți. Mama lui Connect-R nu a renunțat la afacerea familie și vinde, în continuare, la o tarabă din Piața Domenii din București, iar tatăl artistului cântă la un restaurant.

”Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat Connect-R la emisiunea lui Cristi Brancu ExclusivVIP, de la Prima TV.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel