Connect-R, despre dependența de droguri. Ce spune artistul despre consumul de substanțe interzise: „O făceam la modul constant, zilnic”

Data publicării:
Connect-R, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa foto Instagram

Connect-R a făcut dezvăluiri șocante despre lupta lui cu dependența de droguri. Cum a reușit să scape de acest viciu?

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De ani buni se bucură de un succes imens, dar spune că această făima nu i-a adus doar lucruri pozitive în viață. Din cauza oboselii, o perioadă lungă de timp, Connect-R a căzut în patima substanțelor interzise. 


Ani la rând s-a luptat cu dependența de droguri, până a realizat că sănătatea lui este profund afectată de aceste substanțe ilegale. 


În emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Connect-R a dezvăluit cum a devenit victima drogurilor, dar și cum a găsit puterea de a renunța. 


”Da, este un adevăr. M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaina și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lașate de oboseala pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână. Eram foarte obosiți și când trăgeam cateo linie de cocaina, până dimineața eram forza. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam”, a spus artistul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Connect-R a renunțat la acest viciu împreună cu colegii lui de trupă, iar această luptă dusă împreună cu alte persoane a fost mai ușor de dus pentru artist. În prezent, artistul spune că singurul viciu este țigara, de care speră ca în curând să se poată lăsa. 


”Cred că din 2009 până în 2015, cam așa...o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Era o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”, a mai precizat acesta. 

 

Care a fost cel mai mare coșmar al copilăriei lui Connect-R: Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea

 

După Revoluție, părinții acestuia au avut mari probleme cu banii și pentru a supraviețui își vindeau mereu casa și se mutau într-una mai mică. 


Connect-R nu poate uita acele clipe grele, dar este recunoscător deoarece acele condiții grele l-au făcut să fie ambițios și să își dorească să reușească în viață. 

 

"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit Connect-R la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel