Connect-R, de la preoție la rap. Motivul pentru care s-a apucat de muzică: „Am devenit un mic supererou”

Data actualizării: | Data publicării:
Connect-R, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa foto Instagram

Puțini știu că celebrul Connect-R a vrut să devină preot. Viața artistului a luat însă o altă turnură, ajungând să facă muzică rap și chiar să aibă probleme cu drogurile. 

Connect-R a povestit, recent, cum a fost începutul carierei sale muzicale. De la visul de a deveni preot, în urmă cu 24 de ani, artistul a plecat pe calea muzicii rap.

„Totul a început în 97, când am descoperit pe Brunner un băiat care făcea și avea multă muzică de afară. Avea și o formație de rap. De la el am luat pofta asta, și ulterior am aflat că, punându-mi uniforma asta rap, care înseamnă blugi largi, căciuli și tot felul de accesorii, practic am devenit un mic supererou. Aveam ca o pelerină, practic tot acest fashion hip-hop, toată această cultură, plus faptul că eu cântam ușor agresiv”, a spus Connect-R pentru VIVA!.


Suucesul nu a întârziat să apară și, dintr-un „super-erou” de cartier, Connect-r avea să devină o vedetă națională. Piesa „Vara nu dorm” l-a propulsat pe artist în topurile muzicale, dar i-a deschis ușa și către o lume întunecată, din care, din fericire, a reușit să iasă cu ajutorul credinței. 

„Undeva după ce a ieșit piesa „Vara nu dorm”, mi se urcase succesul la cap, în sensul în care nu mai eram foarte atent cu oamenii din jurul meu. Nu le mai acordam atenție, eram pionul principal, eu eram Dumnezeu, să zic așa. Dar Dumnezeu are grijă întotdeauna, că așa scrie și în Sfânta Scriptură, că Dumnezeu mustră, și a știut să mă mustre, să dea cât să doară, să nu mă mai pot ridica. El nu dă mai mult decât poți să duci și mi-a arătat cine sunt eu, care sunt valorile mele reale, și uite așa am experimentat și extrema asta a faimei, a depersonalizării totale, dar, cu mila și ajutorul lui Dumnezeu, am revenit cu picioarele pe pământ și astăzi sunt aici”, a transmis artistul în cadrul aceluiași interviu.


Connect-R, despre dependența de droguri, depresie și vindecare: „Showbiz-ul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi”


 
Connect-R a avut o viață demnă de film. Artistul a plecat de jos, a muncit mult și a reușit să capete faimă și bani de la vârstă fragedă. Tot succesul i-a deschis și ușa către vicii, către o lume neagră, în care acesta recunoaște că a poposit pentru o vreme. Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, artistul a povestit cum a depășit viciile. 

 

“Când mi-am băgat nasul în prafuri, a fost o vreme în care nu mai înțelegeam nimic din viața mea, un haos total. Eram cel puțin regele lumii și când mai veneau și substanțele alea nenorocite, gata, nu te mai înțelegeai cu mine. Mi-am dat seama, după ce le-am lăsat…. Băieții de pe lângă mine, probabil fiindu-le teamă să contrazică, era niște mici yes-ări, și, după ce le-am lăsat, mi-a spus spus un coleg: ‘îți mulțumesc mult că stai să mă asculți!’ Nu mai eram atent cu aproapele meu și asta face succesul. Practic, showbiz-ul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi .Am avut un noroc, m-a făcut Dumnezeu ipohondru! Când am simțit că am palpitații și am văzut că slăbesc și că cearcănele nu mai trec, am zis: ‘bă, poate mor’. Eram foarte nervos, e jale acolo. Pot să spun că am trecut prin treaba asta și e bine să fiți înțelepții care învață din greșelile altora. Cum spunea și părintele Bartolomeu: ‘e bine să fii curios, e foarte bine, dar nu atât de curios încât să bagi mâna într-un cuib de vipere, să te nenorocești!’ Deci nu recomand asta! Nu e de încercat! Never!”, i-a dezvăluit Connect-R  în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Artistul a dezăvluit și care a fost cel mai negru moment din viața lui: acela când fiica sa a fost grav bolnavă. Vedeta a simțit atunci că îi fuge pământul de sub picioare și și-a îndreptat fața către Dumnezeu. 

Înclin să cred că nu mai am frici! Toate fricile astea se înrădăcinează în frica de moarte, când nu știi că ești fără de început și fără de sfârșit, ai frici de orice. Când am avut și necazul cu fiica mea, am realizat cât de fragilă e treaba asta cu viața și cum într-o secundă te poți nenoroci. S-a îmbolnăvit după un vaccin, la un an. Pe fondul unei otite, după ce i s-a făcut vaccinul, i-a scăzut imunitatea aproape de zero. Era intubată, ne-a nenorocit. Atunci a început momentul meu de depresie. Până atunci eram un munte de om, era imposbil să mă clintești, și a venit copila asta, Maya, să îmi arate în ce iluzie trăiesc eu. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat. Am fost la psihologi, nu am reușit mare lucru. Totuși, rugăciunile și Hristos cred că m-au scos de acolo. Dar tot au continuat până mai acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat. Atunci au dispărut toate fricile. Postul și rugăciunea au făcut primii pași în vindecarea mea, după care a fost înțelegerea asta mai marem, ieșită din orice cutie, și anume că totul este trecător, mai puțin noi”, mărturisește Connect-R.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel