Conjuncție Mercur-Marte, 19 august. Risc de conflicte

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Joi, 19 august, avem o conjuncție între Mercur și Marte, în semnul Fecioarei. 

Ziua de 19 august poate fi una de neuitat pentru mulți dintre noi. Mai ales pentru cei cu marcaj de Fecioară, Pești, Gemeni sau Săgetător. De ce? Vom avea o conjuncție între Mercur și Marte în semnul Fecioarei. Mercur se ocupă de comunicare, de idei, de gesturi. Marte este reprezentantul luptei, al agresivității, al energiei. Iar semnul Fecioarei vrea perfecțiune și disciplină. Cu alte cuvinte, vor exista câteva riscuri, atât la nivel individual, cât și mondial.

În primul rând, trebuie să ai grijă la nemulțumirile tale. Că le ai tu e una, dar că începi să le arunci către ceilalți, nu va fi bine. Mai ales dacă vei folosi un ton agresiv. Orice vei face mâine, tu vei vedea în primul rând jumătatea goală a paharului. Bineînțeles cu o viteză uimitoare.

Conjuncția Mercur-Marte este bună pentru a lua decizii, pentru a găsi soluții instante sau pentru studiu/examene. Dar pe plan personal poate fi o mare problemă. Micile neînțelegeri cu partenerul se pot transforma în ceva greu de controlat. De aceea, recomandabil ar fi să fii mai atent la chestiunile practice, treburile gospodărești, rutina zilnică, decât la ce face persoana iubită.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel