Conjuncție Marte-Chiron în Berbec. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Trecutul să rămână în trecut”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nadi Whatisdelirium
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nadi Whatisdelirium

Marte vorbește despre furia primară, în timp ce Chiron vorbește despre rușine  și durere. Chiron este un asteroid cu o poveste marcantă. Fiul unei Oceanoide, o femeie superbă și al lui Cronos, Chiron s-a născut centaur- jumătate cal, jumătate om, din această cauză, mama lui l-a abandonat și l-a respins. Prima lecție a lui Chiron este aceea că trebuie să depășim rușinea pe care o simțim. Cu toții avem dezamăgiri, probleme de sănătate, probleme personale, cazuri dramatice în familie, multă durere. Iar durerea nu e rușine, problemele personale nu sunt o rușine, noi ne acceptăm aceste probleme, le dăm sens și mergem mai departe. 

Pe 15 iunie avem o conjuncție între Marte și Chiron în semnul Berbecului. Chiron ne arată o traumă, iar Marte ține de identitate și agresivitate. O asemenea conjuncție aduce la suprafață momentele în care am fost minimizați, din cauza cărora am strâns multă furie. Celor care se știu că au acumulat multe frustrări, astrologul Daniela Simulescu le recomandă să găsească un instrument prin care să își transfome furia interioară în ceva folositor. 

Previziuni & recomandări pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Aveți grijă la sănătate, în primul rând. Aveți grijă cu furia aceea care vrea să pună stăpânire pe voi. Momentul în care simțiți furia e unul revelator, unul care vă poate ajuta să vă dați seama de anumite lucruri. Folosiți furia!

Taur/ Ascendent în Taur

Trecutul fiecărei persoane e plin de dureri, de suferințe, însă „trecutul trebuie să rămână în trecut” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Încercați să nu vă auto-sabotați doar pentru că în trecut vi s-a întâmplat ceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Relația cu prietenii s-ar putea să fie una destul de complicată. Încercați să nu le dați apă la moare și nici mai multă putere decât e cazul, sau voi, la rândul vostru să nu faceți sau să spuneți ceva care să îi rănească, să le declanșeze o stare neplăcută. 

Rac/ Ascendent în Rac

Cu cât veți încerca să vă apropiați mai tare în mod forțat de cei din viața voastră, în special de cei de la serviciu, cu atât va fi mai neplăcut. Cei de la serviciu nu sunt familia voastră, cu ei petreceți câteva ore pentru un scop comun, nu vă mai faceți așteptări legate de ei. 

Leu/ Ascendent în Leu

Complexul de inferioritate poate fi ascuns sub multe măști, iar voi ar trebui să vă gândiți serios la asta. V-ar prinde bine în jurul acestei conjuncții să citiți o carte care să vă fie utilă, să vă documentați, să vă uitați la un tutorial. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Încercați să nu vă mai atacați pe voi înșivă și neapărat opriți-vă din a vă mai căuta valoarea în ce vă spun și ce vă dau ceilalți. Valoarea voastră nu depinde de ei. Voi sunteți valoroși și atât. Persoana voastră e importantă, tratați-o ca atare.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel