Conjuncţia Jupiter - Neptun în Peşti, MESAJ din TRECUT pentru 2022

Data publicării:
Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece la fiecare 13 ani în alt semn. În 2022, cele două planete se vor întâlni în semnul Peștilor. Află cum te va influența acest aspect!

Evenimentele ultimelor zile au dat peste cap întreaga planetă. Știam că urmează o mare conjuncție Jupiter-Neptun în semnul Peștilor în aprilie, însă am vrut să aflu și părerea unui specialist în astrologie mundană. Și am invitat-o pe Ioana Ispas, Vicepreședintele Asociației Astrologilor, să ne povestească mai multe despre acest aspect. Ce înseamnă? Când a mai avut loc și ce s-a întâmplat atunci?

Despre Jupiter și Neptun în astrologia mundană

"Jupiter este o planetă masculină, diurnă, adică este foarte activă, considerată a fi Marele Benefic. În sensul în care aduce foarte multe beneficii, lucruri în plus. Jupiter este asociat cu tot ce înseamnă călătorii, cu studiile universitare/înalte, cercetare. În astrologia mondială reprezintă banii, averea, bogăția, comerțul internațional(în mod special reglementările din acest domeniu). Jupiter mai reprezintă și sistemul legislativ, atât pentru țară, dar și la nivel internațional. Printre altele, mai înseamnă și religie. Adică o religie de nivel instituțional. Această planetă are o influență foarte mare asupra sistemelor de gândire, deoarece are și latura sa filosofică și un pic speculativă. Jupiter este cel care amplifică, atât ce este bun, cât și ce este rău. Nu prea are limite, vrea să exploreze și expansiune și uneori, nu mai ține cont de limitările anterioare. Cumva este cel care stabilește regulile. 

Neptun este destul de greu de interpretat. Contează foarte mult cu ce planetă și unde se întâlnește. Are influențe asupra artei(mai ales cele vizuale). Neptun are mare legătură cu idealurile, utopiile. Cumva, este complementar lui Jupiter. Dacă Jupiter depășește o limită, Neptun le depășește pe toate. Este destul de confuz, difuz, îndreptat către ce este ireal, fantastic, ambiguu, legat de ideea de escapism sau de dorința de a transcede nimicurile/provocările vieții de zi cu zi. În astrologie, Neptun mai ține și de instrumentele care ne ajută să evadăm: droguri, alcool, medicamente. "

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel