Concertul cântăreţei Celine Dion de la Festivalul Vieilles Charrues, reprogramat pentru 2023

Data publicării:
Celine Dion, sursa foto Instagram
Descriere foto: Celine Dion, sursa foto Instagram

După două anulări din cauza crizei sanitare provocate de pandemia de COVID-19, concertul eveniment al cântăreţei Celine Dion din cadrul Festivalului Vieilles Charrues, vestul Franţei, a fost reprogramat pentru 13 iulie 2023. 

"Aşteptam cu nerăbdare să vă văd vara asta, dar, din păcate, din cauza situaţiei, lucrurile continuă să fie amânate. Suntem foarte fericiţi să susţinem spectacolul în 2023 şi abia aştept să ne revedem. 2023 iată-ne!", a afirmat megastarul în comunicatul festivalului.

 

"Aceasta este o veste bună, este o dovadă că mergem înainte, nu lăsăm nimic în urmă", a declarat pentru AFP Jérôme Tréhorel, directorul Vieilles Charrues, un eveniment care are loc în oraşul Carhaix, în Bretania (vest).

 

Vieilles Charrues (270.000 de spectatori în 2019, anulat în 2020) va fi unul dintre puţinele festivaluri importante de muzică care vor avea loc în această vară, însă într-un cadru modificat de măsurile sanitare.

 

Organizatorii au lucrat la un nou dispozitiv, cu o limită de 5.000 de persoane, găzduit pe parcursul a 10 seri de concerte, în perioada 8-18 iulie, în loc de cele patru zile obişnuite, notează Agerpres. 

 

În ceea ce priveşte recitalul cântăreţei Celine Dion, biletele achiziţionate pentru concertul programat pentru 2020, apoi pentru 2021, rămân valabile în 2023. Există, de asemenea, posibilitatea rambursării banilor până la 30 mai 2021.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel