Concertul aniversar ''Grimus - 10 ani'' - premieră online în noaptea dintre ani

Data publicării:
Free-Photos , pixabay
Descriere foto: Free-Photos , pixabay

Concertul aniversar ''Grimus - 10 ani'', înregistrat în urmă cu patru ani la Arenele Romane, va avea premiera online de Anul Nou, la miezul nopţii.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, va fi un spectacol deosebit, cu două ore de muzică live, cu piese din toată discografia trupei Grimus de până în acel moment.

În cadrul evenimentului vor putea fi ascultaţi şi invitaţii speciali Doru Trăscău (The Mono Jacks), Dan Byron (byron) şi George Gâdei (Travka).

"Nu o să uit niciodată ziua de 26 februarie 2016, când am aniversat 10 ani de Grimus la Arenele Romane. În special momentul în care arenele au vibrat datorită fanilor care ne-au cântat în cor 'La mulţi ani' din tot sufletul. Energia emanată de către cei din public m-a emoţionat foarte mult şi cred că niciunul dintre noi nu putea spera la un cadou mai frumos de ziua noastră. M-am simţit nostalgic să-i avem pe scenă pe cei care au contribuit la formarea trupei şi sunt recunoscător tuturor celor care au făcut posibilă acea zi minunată. Vizionare plăcută să aveţi urmărind cadoul nostru pentru voi de Anul Nou!", a spus solistul trupei clujene, Bogdan Mezofi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel