Compatibilitatea dintre zodii: Astrolog: "Degeaba are o super hartă"

Data publicării:
Daniela Simulescu, facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, facebook

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre compatibilitatea dintre zodii.

Potrivit astrologului, este foarte important să cunoștem astrograma celuilalt: "Într-o compatibilitate, atunci când vrei să știi astrograma celuilalt, contează foarte mult cum simte, cum gândește, cum se comportă, cum îi este partea de pasiune sau cum răspunde la provocări. Atunci când știi astrograma celuilalt e ca și cum ai o etichetă în plus la celălalt", a spus astrologul Daniela Simulescu.

Într-o compatibilitate contează foarte mult sentimentele, dar și mediul din care provine: "Dacă dai peste un Vărsător care are ceva în Capricorn sau în Pești, nu o să-l pricepem niciodată, chiar dacă ești Leu și scrie că Vărsătorul e compatibil cu Leul. Nu! Contează cum simte, cum gândește, cum iubește și cum se comportă. Contează și de unde vine. Degeaba are o super hartă, dacă mediul din copilărie nu l-a pregătit pe omul respectiv să știe să iubească, să știe să treacă peste provocări. Sunt o mulțime de factori, nu vă mai luați după zodii", a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

"În momentul în care știi zodicul cuiva, nu te gândi că nu merge. Este cea mai mare prostie pe care o putem face. Dacă întâlniți o zodie și se zice unde că nu există, înseamnă că puteți să învățați de la persoana respectivă și ei să învețe de la voi și să vă uniți energiile și din tenisuni să formați un cuplu."

De asemenea, Daniela Simulescu a vorbit și despre ce ne rezervă astrele în anul 2021

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel