Compatibilitatea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, din punct de vedere astrologic. Motivul pentru care povestea lor de dragoste nu are sfârșit

Data publicării:
Jennifer Lopez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram

Este știrea anului faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck formează din nou un cuplu, după o pauză de 17 ani. O dovadă clară că iubirea adevărată învinge mereu. Iată ce spun astrele despre compatibilitatea lor.

Potrivit astrologului Rachel Lang, povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck este scrisă în stele. Cei doi sunt făcuți să fie împreună, în ciuda acelei pauze foarte lungi, plină de obstacole, printre care alte relații, căsătorii și logodne.

"Ben și J.Lo au atât de multe în comun", spune Lang.


În primul rând, cele două celebrități sunt aceeași zodie: LEU.


 "Este ușor de înțeles de ce sunt atrași unul de celălalt și de ce au reușit să rămână prieteni. În același timp, hărțile lor natale arată că fiecare dintre ei are o doză încăpățânată care ar putea fi o provocare în relație."


Faptul că cei doi sunt atât de asemănători ar putea fi chiar motivul pentru care nu au reușit să se înțeleagă la începutul anilor 2000 - și toată atenția mediatică nu a ajutat. 


La câțiva ani de la despărțire, amândoi au dat vina pe tabloide pentru că le-au invadat intimitatea. Au fost copleșiți de atenția paparazzilor -  și chiar și-au anulat nunta  din 2004, cu doar câteva zile înainte de a avea loc, din această cauză.

Dar acum, când rețelele de socializare permit celebrităților să preia controlul asupra imaginii lor publice și să decidă cât de mult acces au fanii la ele, relația ar putea funcționa.

Astrologul spune că cei doi sunt extrem de compatibili. 

 Jennifer și Ben sunt "loiali până în măduva oaselor", spune ea; trebuie doar să găsească o modalitate de a lucra împreună. Cu călătoriile în Montana și planul lui J.Lo de a se muta în Los Angeles pentru a fi mai aproape de Ben, se pare că acest cuplu are toate șansele să funcționeze, dar asta nu este neapărat un semn că vor rezista pe termen lung.


Ce spun astrele despre cuplul Jennifer Lopez și Ben Affleck

 

Jen și Ben luna în același semn zodiacal - și acesta este un semn foarte bun.

În astrologie, Luna reprezintă modul în care ne simțim și cum răspundem la presiune. Amândoi au Luna în Scorpion, ceea ce înseamnă că au nevoi emoționale intense.

Cei doi se simt ca acasă unul cu celălalt și au multe de vorbit. 

 

Acest sentiment de familiaritate este, de asemenea, de natură să aducă un sentiment de familie și stabilitate atunci când Jen și Ben sunt împreună. 

"Saturn al lui Jennifer se opune Lunii lui Ben. Saturn este planeta stabilității, iar influența sa arată o fundație puternică pentru relația lor", adaugă Lang. "Ei se pot sprijini unul pe celălalt în atingerea obiectivelor". Acesta este un lucru important pentru o relație pe termen lung.

"Dezavantajul acestui aspect, însă, este că Saturn este adesea prea serios", notează Lang. Pentru a rezista, Bennifer 2.0 trebuie să găsească modalități de a menține lucrurile ușoare și distractive.


Leii sunt semne fixe, ceea ce înseamnă că pot fi un pic încăpățânați. Sigur, asta înseamnă, de asemenea, că Jen și Ben sunt pasionați, dar dacă sunt pasionați de lucruri opuse, este posibil să se certe, spune Lang.

 "Semnele fixe își pot menține punctul de vedere, ceea ce înseamnă că pot apărea neînțelegeri."

Când vine vorba de Luna în Scorpion, Lang mai notează că intensitatea lor emoțională se poate manifesta în mai multe moduri. În unele cazuri, vor fi extrem de sensibili unul cu celălalt, iar în altele, ușor de frustrat. Având în vedere istoricul și confortul pe care îl au unul cu celălalt, Lang semnalează o tendință de a apăsa unul pe butoanele celuilalt doar pentru că pot.


Mercur este planeta comunicării, iar perechea o împarte și pe aceasta. Ambii au Mercur în Leu. "Acest lucru indică un stil identic de comunicare. Leul în Mercur poate avea un fler pentru dramă. Ei vorbesc cu carismă. Există o pasiune în spatele fiecărui cuvânt. Sunt distractive și s-ar putea să le placă să se înconjoare de prieteni", spune Lang.

Este puțin probabil ca Jen și Ben să rămână vreodată în pană de subiecte despre care să vorbească. În plus, ajută faptul că Neptun al lui Ben (planeta spiritualității) se află într-un aspect favorabil cu Mercur al lui Jennifer. "Acest lucru arată că  cei doi un simț intuitiv unul față de celălalt", explică Lang, menționând că acest aspect permite ca J.Lo să scoată la iveală latura romantică a lui Ben.

Ben are ascendent în Rac, iar J. Lo în Leu


Mai sunt și alte lucruri pe care le putem înțelege din hărțile natale ale celor doi. Potrivit site-urilor astrologice, Affleck are ascendentului în Rac, ceea ce înseamnă că are o latură sensibilă și introspectivă; J. Lo are ascendentul în Leu, ceea ce o face să fie clar centrul atenției din acest duo. Acesta ar putea fi punctul în care ei diferă un pic, dar atâta timp cât Affleck poate realiza că J. Lo este vedeta aici, nu este un semn de incompatibilitate.

"Aș spune că acești doi oameni sunt un fel de suflete pereche la un anumit nivel, pentru că au aceleași reacții emoționale la lucruri, au aceeași voință în viață și, dacă pot trece peste drama leului, ar putea avea cu adevărat o relație profundă și semnificativă. Aș spune doar că trebuie să pună nevoile celuilalt pe primul loc", explică Stardust. Dar, la fel ca Leii înșiși, relațiile dintre Lei sunt adesea prost înțelese. "Singurul lucru pentru care Leii nu primesc suficient credit este că au o inimă atât de mare și sunt oameni foarte generoși, așa că eu cred că acest cuplu va rezista testului timpului."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel