Compatibilitate Berbec și Fecioară: De ce Berbecul este atât de atras de Fecioară

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Uneori, două semne zodiacale complet diferite fac o pereche bună la care nimeni nu s-ar aștepta. Iar în cazul compatibilității dintre Berbec și Fecioară, vor fi scântei... și multe lacrimi.

Berbecul este un semn de Foc, în timp ce Fecioara este un semn de Pământ, două elemente care nu sunt chiar compatibile. Dar în timp ce aceste două semne zodiacale par a fi opuse, există potențial pentru o pereche romantică grozavă.


Atracția Berbecului și a Fecioarei


Berbecilor le place să accepte o provocare, așa că este normal ca primul semn zodiacal din astrologie să alerge după Fecioară, un semn zodiacal care pare indisponibil din punct de vedere emoțional.


Fecioara iubește să-i servească pe cei din jur ca semn de respect și dragoste, așa că își va menține sănătatea mentală și fizică pentru a face acest lucru. Este normal ca Berbecul să fie unul dintre cele mai în formă fizică semn zodiacal, iar Fecioara le scoate la iveală luptătorul interior.


La prima vedere, Berbecul ar putea vedea Fecioara ca pe o persoană strictă care nu știe să se distreze, iar acest lucru îl poate face pe Berbec să se gândească de două ori la atracția lor. Fecioarele sunt, în general, foarte timide atunci când întâlnesc pe cineva nou, dar asta nu înseamnă că nu știu să se dezlănțuie.


Fecioara va lăsa garda jos atunci când vede că cealaltă persoană este deschisă și sinceră. Așadar, atunci când Fecioara își exprimă interesul față de Berbec, poate aduce cu ușurință acest semn zodiacal din nou în jurul său.


Atunci când Berbecul este atras de Fecioară, se comportă imediat foarte bine. Ei vor ca Fecioara să știe cât de mari și puternici sunt. Dacă sunt atrași de Fecioară, Berbecii vor face tot ce le stă în putință pentru a le câștiga inima.


Dar de ce este semnul zodiacal sălbatic și revoltat al Berbecului interesat de Fecioară, un perfecționist în căutare de structură?


Fecioarele iubesc persoanele care dau totul când vine vorba de primele impresii. Ei par rezervați la început, dar asta se datorează faptului că abia își fac o idee despre persoana pe care o întâlnesc pentru prima dată.

În mod natural, Berbecul lăsând garda jos îi permite Fecioarei să se simtă mult mai confortabil și mai puțin timid.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel