Comediantul american Dave Chappelle, atacat pe scenă la Hollywood Bowl

Data publicării:
Dave Chappele. Captură video Instagram
Descriere foto: Dave Chappele. Captură video Instagram

Comediantul american Dave Chappelle a fost atacat pe scenă în timpul spectacolului său de marţi seara de la Hollywood Bowl din Los Angeles, au relatat media americane citând martori prezenţi la festivalul "Netflix is a Joke" şi imagini filmate în timpul incidentului

În imaginile distribuite pe reţelele sociale poate fi văzut un bărbat care ia cu asalt scena şi îl atacă pe Chappelle în timpul spectacolului său.

Agenţii de securitate au sărit imediat în apărarea comediantului, după cum se poate vedea în imaginile filmate.

Chappelle susţinea un spectacol în cadrul unui nou festival de comedie de 11 zile intitulat "Netflix is a Joke", potrivit organizatorilor.

Spectacolul special de comedie "The Closer" interpretat de Chappelle pentru Netflix a fost vizat anul trecut de critici din partea unor voci care au considerat că ridiculiza persoanele transsexuale. Susţinătorii comedianului, însă, i-au luat apărarea susţinând că acesta era o critică la adresa "cancel culture" ("cultura anulării").

Altercaţia de pe scenă are loc la o lună după ce actorul Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, în direct, în timpul Premiilor Oscar, gest pentru care i-a fost interzisă participarea la acest eveniment timp de 10 ani.

Potrivit postului ABC, Rock, care susţinuse un spectacol mai devreme în aceeaşi seară, a urcat pe scenă cu Chappelle la câteva momente după atac şi a întrebat glumind: "Acela a fost Will Smith?".

Chappelle a cerut în mod repetat agenţilor de securitate să-l îndepărteze pe bărbat de pe scenă, a precizat ABC.

Brianna Sacks, jurnalistă BuzzFeed News prezentă la spectacol, a scris pe Twitter că bărbatul care l-a atacat pe Chappelle pe scenă "a fost lovit de cel puţin 10 persoane".

"Altercaţia a avut loc chiar la finalul spectacolului lui Chappelle şi, ulterior, actorul Jamie Foxx a urcat pe scenă, după incident, părând absolut şocat", a notat ea.

Un reprezentant al Hollywood Bowl a precizat într-un comunicat transmis prin e-mail către Reuters că incidentul este vizat de o "anchetă în desfăşurare", motiv pentru care nu poate face comentarii, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel