Colindul tău preferat de Crăciun, în funcție de semnul tău zodiacal. Ce să asculți de sărbători

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor S&B Vonlanthen
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor S&B Vonlanthen

Să ascultăm colinde de Crăciun este una dintre activitățile noastre preferate în perioada Sărbătorilor. Sunt toate atât de frumoase, încât cu greu ne putem declara un favorit. Cu toate acestea, te-ai întrebat vreodată care este colindul reprezentativ al zodiei tale?

Berbec (21 martie - 19 aprilie): "Jingle Bell Rock" de Bobby Helms

Berbecii au personalități mari și nu se tem să fie sufletul petrecerii.

"'Jingle Bell Rock'" de Bobby Helms este un cântec în ritm alert, incitant și amuzant, ceea ce se potrivește perfect cu Berbecul, pentru că este un semn energic și dinamic", explică Alice Smith, astrolog la Alice Smith Astrology. Raquel Rodriguez, astrolog, adaugă că îi poate face să intre în spiritul festiv cu ritmul său vibrant și ritmul molipsitor.

Taur (20 aprilie - 20 mai): "Santa Baby" de Eartha Kitt

Taurii iubesc aspectul generos al ofertei de cadouri, dar pot fi și puțin materialiști. Deoarece au un gust pentru lucruri luxoase, "Santa Baby" de Eartha Kitt este cântecul lor ideal de Crăciun.

"Un cântec care îi cere Moșului inele și mașini Tiffany's se potrivește perfect cu vibrația acestui semn", spune Smith "Cadourile sunt cea mai bună parte a Crăciunului pentru Taur!"

Gemeni (21 mai - 21 iunie): "Holly Jolly Christmas" de Burl Ives

Fiind fluturele social al zodiacului, Gemenii sunt susceptibili de a fi în permanență în mișcare în timpul sărbătorilor, de la participarea la întâlniri interminabile la cumpărături de cadouri pentru toată lumea. Așadar, au nevoie de o melodie care să le mențină moralul ridicat.
"Excitabilul și ușor de plictisit Gemeni se bucură de mesajul vesel al piesei "Holly Jolly Christmas"", spune Smith, potrivit bestlife.com

Rac (22 iunie - 22 iulie): "Christmas Tree Farm" de Taylor Swift

Nimeni nu face Crăciunul ca un Rac. Rodriguez notează că această persoană casnică are nevoie de un cântec care să aducă vibrația confortabilă și reconfortantă pe care o prețuiesc în timpul sărbătorilor.

"Christmas Tree Farm", de Taylor Swift, cu versuri precum "When I'm feeling alone, you remind me of home", va trage cu siguranță de coarda sensibilă a acestor semne de apă. De asemenea, le amintește că oamenii cu care își petrec sărbătorile sunt cea mai importantă parte.

Leu (23 iulie - 22 august): "Wonderful Christmastime" de Paul McCartney

Leii tratează fiecare moment ca pe o ocazie specială. Fără îndoială, ei merg mai presus de orice pentru sărbători și vor adora "Wonderful Christmastime" de Paul McCartney.

"Acest clasic optimist, cu veselia sa festivă și energia sa contagioasă, completează dragostea Leilor pentru a fi în centrul atenției și plăcerea lor de a se bucura de întâlniri de sărbători pline de viață", spune Rodriguez. Le va reaminti că tot ce au nevoie pentru a se distra este o stare de spirit ridicată și oamenii pe care îi iubesc cel mai mult.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.): "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas" de Michael Bublé

Fecioara trăiește pentru a crea experiențe înălțătoare și semnificative, motiv pentru care "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas" a lui Michael Bublé este colindul lor perfect.

"Melodia elegantă a acestui cântec și imaginile detaliate rezonează cu aprecierea Fecioarei pentru aspectele mai fine ale sezonului de sărbători", spune Rodriguez. "Interpretarea sofisticată și rafinată a lui Bublé se aliniază cu preferința Fecioarei pentru calitate și perfecțiune în fiecare notă."

Balanță (23 sept. - 22 oct.): "Winter Wonderland" de Perry Como

"Winter Wonderland" de Perry Como se potrivește de minune pentru Balanță. Rodriguez spune că melodia blândă și primitoare a cântecului se aliniază cu natura socială și diplomatică a Balanței.

"Acest colind clasic, cu melodia sa fermecătoare și versurile care descriu o scenă de iarnă pitorească și echilibrată, rezonează cu dragostea lor pentru frumusețe și armonie", notează ea.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.): "Last Christmas" de Wham!

Cunoscuți pentru complexitatea și profunzimea lor, Scorpionii pot deveni destul de sentimentali în legătură cu ceea ce înseamnă sfârșitul anului. Deși nu este cel mai optimist cântec de pe listă, "Last Christmas" de Wham! este cu siguranță unul dintre cele mai provocatoare, motiv pentru care rezonează cu acest semn.

"Ei vor onora întotdeauna aspectele mai întunecate ale sezonului, precum și cele luminoase, așa că "Last Christmas" este un cântec care le oferă spațiu pentru a rememora și a-și aminti de dragostea pierdută", explică Smith.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.): "Feliz Navidad" de José Feliciano

Atât Rodriguez, cât și Smith sunt de acord că niciun cântec nu este mai potrivit pentru Săgetător decât "Feliz Navidad" de José Feliciano. Melodia are o energie contagioasă pe care nu poți să nu o iubești, la fel ca aceste semne de foc.

Rodriguez subliniază că acest cântec reflectă dragostea acestui semn pentru călătorii și explorare. Ei vor fi într-o dispoziție veselă tot timpul când va răsuna această melodie.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.): "Rockin' Around the Christmas Tree" de Brenda Lee

Smith notează că, în calitate de dependenți de muncă ai zodiacului, Capricornii sunt cei care trebuie să facă un efort pentru a fi acasă de Crăciun.

"Rockin' Around the Christmas Tree", de Brenda Lee, este exact ceea ce au nevoie pentru a intra în spiritul sărbătorilor, de la a bea lichior de ouă cu prietenii lor până la a deveni puțin sentimentali cu familia.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.): "Happy Xmas (War is Over)" de John Lennon și Yoko Ono

Ca excentrici ai zodiacului, Vărsătorii nu vor asculta orice cântec de Crăciun. Cu toate acestea, "Happy Xmas (War is Over)" de John Lennon și Yoko Ono se aliniază cu ușurință cu natura umanitară a acestui semn de aer.

Vărsătorilor le poate fi greu să sărbătorească atunci când știu că alți oameni suferă, dar Rodriguez spune că acest cântec îndeamnă la o lume mai bună. Iar stilul său muzical inovator reflectă dragostea lor pentru ideile progresiste și schimbările sociale.

Pești: "Santa Tell Me" de Ariana Grande

Având în vedere tendințele capricioase și natura grijulie a Peștilor, nu e de mirare că aceștia adoră perioada sărbătorilor. Dar Rodriguez spune că ar trebui să asculte un colind de Crăciun care să reflecte natura lor introspectivă și emoțională.

"Santa Tell Me" de Ariana Grande îi face să se gândească la ceea ce funcționează și la ceea ce trebuie lăsat în urmă în Noul An. În plus, melodia și versurile antrenante îi vor ajuta să își ia gândul de la lucruri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel